Telefon 040/673-304

TERAPEVTSKA MASAŽA, ROBERT TONKOVIĆ S.P. 447 Ogledov

TERAPEVTSKE MASAŽE, Robert Tonković s.p.

O MENI

Sem Robert Tonković terapevt z zdravilsko licenco. Po poklicu sem zdravstveni tehnik s 13 letnimi izkušnjami v zdravstvu. Od leta 2005 se izobražujem na področju tehnik dihanja, prehrane, športa, meditacije, tradicionalne kitajske medicine… Predan sem zdravemu načinu življenja in zdravljenju. Svoje znanje nenehno nadgrajujem z raznimi tečaji, delavnicami, alternativnimi pristopi…

KAJ IN ZA KOGA JE TERAPEVTSKA MASAŽA IN TERAPIJA?

Terapevtska masaža in terapija je skupek terapevtskih in masažnih tehnik ter tradicionalne kitajske medicine. Terapevtska masaža ni nikakor klasična masaža.

Za uspešnost terapevtske masaže je izredno pomembna anamneza, pregled izvidov in področja težav. Prav tako je izredno pomembno oceniti stanje težav saj tako učinkovito najdemo tudi vzroke za težave in jih odpravimo.

Terapevtska masaža je priporočljiva za vse z bolečinam v mišicah, hrbtenici, sesedanjem vretenc, vozli, stare poškodbe, težave v sklepih, ramenskem sklepu, težko dvigovanje rok, bolečine v rokah, bolečine v ramenih, bolečine v vratu, obračanje glave, kalcinacijami, težavami s karpalnim kanalom, mravljinčenjem rok, težavami v vratu, glavoboli, nedokazan migrenski glavobol, težave v križu, težave z išiasom, hernija diska, bolečine v nogah, možganska kap, rehabilitacija po poškodbah, težave v kolenih, prebavne motnje, težave s prebavnim sistemom, zaprtje, limfnim sistemom, za izboljšanje prekrvavljenosti in izboljšati kvaliteto življenja…

Ko ne občutite napredka po fizioterapiji, rehabilitacija in je bolečina še vedno prisotna je na vrsti terapevtska masaža.

Glede na izkušnje in zavzetost lahko rečem, da sem pravi naslov za vas.

Po terapiji prejmete tudi vse napotke in vaje kako preprečiti, da se težave ponovijo.

V o meni in mojih storitvah lahko vidite tudi na moji spletni strani terapevtska masaža.

Terapevtska masaža, Robert Tonković – terapevt z zdraviliško licenco

KJE SEM SE IZOBRAŽEVAL?

Terapevtska masaža in terapija, Robert Tonković s.p.

Mesarska cesta 34,
1000 Ljubljana

Telefon : 040 635 272
Email : info@sunchi.si

Spletna stran : www.sunchi.si

Socialna omrežja:

Galerija

Pustite sporočilo

Apply for this job
Delite to storitev
Contact Us
https://najdistoritev.si/wp-content/themes/noo-jobmonster/framework/functions/noo-captcha.php?code=35883
You accept our Terms and Conditions

MediaAS, Dejan Ivić s.p.
Smrjene 46b,
1291 Škofljica

Kontakt