Telefon 040/673-304

Osebna asistenca, Zavod DIGNITAS.E 215 Ogledov

ZAVOD DIGNITAS. E nudi osebno asistenco za uporabnike, ki potrebujejo kognitivno, funkcionalno in poklicno rehabilitacijo zaradi bolezni, poškodbe, možganske kapi, izgube spomina, starostno odvisnega upadanja kognitivnih sposobnosti ali nastanka demence in še več. V ZAVODU DIGNITAS. E si prizadevamo našim uporabnikom omogočiti vrnitev v polno in funkcionalno življenje, da se vrnejo k različnemu družinskemu življenju, delu ali poklicu in jim vrnemo namen svojega obstoja.

Team v ZAVODU DIGNITAS. E od leta 1985 si prizadeva za resnično spremembo v življenju uporabnikov: svojcev, varovancev, s katerim je bil vse do danes v direktnem stiku, čeprav so ti opredeljeni kot “težki primeri” – ker so verjeli in se v preteklih 36 letih prepričali v sposobnost možganov, da se spremenijo , tudi po hudi poškodbi.

Team v ZAVODU DIGNITAS. E bo / je v tesnem stiku z ustreznimi klinikami in rehabilitacijskimi zavodi.

ZAVOD DIGNITAS. E je odprl svoja vrata po odpustu iz rehabilitacijske bolnišnice-zavoda, uporabnikom ki potrebujejo pomoč zaradi upadanja ravni delovanja zaradi možganske poškodbe, zaradi bolezni in potrebujejo kognitivno rehabilitacijo v domačem okolju:

-Uporabniki, ki trpijo zaradi možganske poškodbe zaradi zunanje poškodbe, ki je opredeljena kot travmatična poškodba glave in ki povzroča možgansko poškodbo.

-Uporabniki, ki so imeli kap ali katerokoli vrsto možganske kapi, kar povzroči prekinitev oskrbe s krvjo v možganih, kar vodi do možganske poškodbe.

-Uporabniki s kognitivno okvaro oziroma blaga kognitivna okvara – uporabniki s kognitivno okvaro v starosti, ki vpliva na spomin, jezik in druge kognitivne sposobnosti.

Osredotočeni smo na potencial naših uporabnikov in na to, kaj lahko storijo in ne na njihove omejitve.

Team ZAVODA DIGNITAS. E si bo prizadeval, da svojim uporabnikom povrne raven delovanja, ki jim bo omogočila ponovno smiselno življenje.

ZAVOD DIGNITAS. E

Mesarska cesta 4
1000 Ljubljana

Telefon : 041 694 855
Email : zavod.dignitas@siol.com

Spletna stran: zavoddignitas.net

Osebna asistenca, Zavod DIGNITAS.E 1

Pustite sporočilo

Apply for this job
Delite to storitev
Contact Us
https://najdistoritev.si/wp-content/themes/noo-jobmonster/framework/functions/noo-captcha.php?code=7ca1a
You accept our Terms and Conditions

MediaAS, Marta Ivić s.p.
Vrh nad Želimljami 14b,
1291 Škofljica

Kontakt