Telefon 040/673-304

O nas

NAJDISTORITEV.SI – KDO SMO?

Smo mlad tim ki ažurno sledi vsem najsodobnejšim tehničnim in vizualnim smernicam spletnega oglaševanja. Pri nas dobite vse na enem mestu.
Vaše podjetje podrobno prestavimo z vso vašo ponudbo, referencami, kontakti in za vas izvajamo tudi optimizacijo za čim višje rangiranje v iskalnikih, prav tako vam izdelamo in vas promoviramo na družabnih omrežjih.
Poglejte našo ponudbo, nas preizkusite in se tudi sami prepričajte zakaj smo prav mi najboljši. Za kakršna koli vprašanja smo vam na voljo na navedenih kontaktih.

PRIDRUŽITE SE ISKALNIKU NAJDISTORITEV.SI

Rade volje vam pomagamo!

Postanite vidni na spletu, naj vas odkrije popolnoma nov segment kupcev, povečajte obisk svoje spletne strani, naj splet postane vaše najboljše orodje za oglaševanje!

ZAKAJ NAJDISTORITEV.SI?

Želite prihraniti čas z urejanjem družabnih omrežij, izdelave in urejanja spletne strani, dodajanja novih akcijskih ponudb, rednim objavljanjem na družabnih omrežjih,…? Vse zahteva čas, ne samo da to naredite pač pa tudi da se naučite to delati. Pogosto pa naše stranke ne najdejo časa, da se s tem ukvarjajo.

Tu nastopimo mi. V našem podjetju poskrbimo za vse te skrbi, da vam ni treba. Vaše spletno delovanje popolnoma prevzamemo in upravljamo namesto vas, da vam ni o tem ni potrebno niti razmišljati. Poskrbimo za izdelavno katerihkoli družabnih omrežij želite, redno skrbimo za njihovo posodabljanje in dnevno dodajamo nove objave, ki jih posebej prilagodimo vašim potrebam.

Vsako podjetje potrebuje osebno obravnavo, saj vsako podjetje drugače deluje, ima različne namene delovanja in seveda svoj edinstven nabor naročnikov/kupcev. Temu primerno se vsakemu podjetju posebej prilagodimo, analiziramo iskalne nize, izdelamo najbolj primerne ključne besede in iskalne nize, obenem pa svetujemo, glede najboljših naslednjih korakov.

Za primerno delovanje portala in gostovanja spletnih strani uporabljamo najbolj primerne tehnologije, ki omogočajo najboljše delovanje, optimalno optimizacijo iskanja in rangiranja ter čim hitrejše nalaganje strani. Za dobro delovanje je kvaliteta ključ do uspeha.

Želite posodobiti informacije o svojem podjetju? Imate nove akcije ali produkte, ki jih želite izpostaviti? Javite nam na email ali pa nas pokličite na telefon, da naši tehniki popravijo informacije. Popravki bodo vidni v roku 24 ur!

Naša ekipa, ki zagotavlja kakovost delovanja portala najdistoritev.si in kvaliteto izboljšave rangiranja je predana svojemu poklicu, se konstantno izboljšuje, redno dodatno izobražuje in je v koraku z najnovejšimi smernicami razvoja in optimizacije. Vsak se zanima za svoje področje in na tem področju se tudi izpopolnjuje. Tako razvijamo naše zaposlene, da lahko kar najbolj služijo vašim potrebam in željam.

Pustite sporočilo

MediaAS, Dejan Ivić s.p.
Smrjene 46b,
1291 Škofljica

Kontakt