Telefon 040/673-304

Studio Shine 2125 Ogledov

LEPOTNI STUDIO V LJUBLJANI

V Ljubljani na Šmartinski cesti v bližini btc-ja vas pričakujemo v novo odprtem lepotnem studiu. V našem studiu so vam na voljo storitve kot so: permanentno lakiranje nog in rok, laminiranje trepalnic z botoksom in barvanjem trepalnic. Vabimo vas, da nas obiščete in se tudi sami prepričate o kvaliteti storitev in konkurenčnimi cenami. Naše poslanstvo in cilj je zadovoljstvo naših strank. Naš kader je strokovno izobražen, prav tako vsi naši pripomočki in kozmetika za izvedbo storitev je profesionalna in ne oporečna. Za vse dodatne informacije vezane na lepotni studio v Ljubljani in naše storitve nas lahko kontaktirate na zgoraj navedenih kontaktnih podatkih ali kar preko spodnjega kontaktnega obrazca na najdistoritev.si.

PERMANENTNO LAKIRANJE

Poskrbimo za permanentno lakiranje vaših nohtov na nogah in rokah. Zaradi današnjega tempa življenja nas veliko nima časa urejati in lakirati nohte vsak ali vsak drugi dan, poleg tega pa se moramo zavedati, da prekomerna uporaba odstranjevalcev laka za nohte ni nič kaj zdrava za naš noht. V lepotnem studiu Shine v Ljubljani poskrbimo, da bodo vaši nohti nalakirani in lepo izgledali vsak dan brez, da bi se vi obremenjevali s tem saj je obstojnost permanentnega lakiranja od 3 – 4 tednov.

KAJ JE PERMANENTNO LAKIRANJE?

Je poseben lak, ki se ga nanaša tako kot navadnega, s čopičem. Lak se nanaša v več slojih, vsakega posebej je potrebno sušiti 2 minuti pod UV ali LED lučko. Sam videz vaših nohtov po lakiranju je popolnoma naraven saj se lak zaradi svoje strukture popolnoma prilagodi obliki vašega nohta. Toplo priporočamo vsem damam, ki želijo biti urejene vsak dan brez obremenitve ali se je lak kje okrušil pri pranju posode ali vsakdanjih gospodinjskih opravilih, ki jih s permanentnim lakom ne moteno lahko opravljate brez, da bi se lak zbrisal kot je to značilno pri navadnih lakih.

LAMINIRANJE TREPALNICE

Oči so močno žensko orožje vendar, če so okvirjene s slabimi, kratkimi, redkimi in tenkimi trepalnicami ne pridejo do izraza zato vsem ženskam, ki si želijo zapeljivih oči pri tem pa želijo še vedno imeti naraven videz priporočamo laminiranje trepalnic. Laminiranje je poseben postopek pri katerem je glavna sestavna keratin, ki prodre globo v dlako ter jo nahrani kar pospeši rast trepalnic in samo debelino. Poleg tega keratin prepreči krhkost, izpadanje in trepalnice okrepi. Laminiranje je pisano na kožo vsem ženskam, ki ne marajo ličenja vendar želijo poudarit svojo naravno lepoto sploh v poletnih dneh ko nam je vsem maskara odveč saj se potimo. Ne pozabimo pa seveda tudi dopusta in kopanja v morju bazenih… Si predstavljate pacanje z maskaro? Seveda ne! Zato bomo pri nas z laminiranjem trepalnic poskrbeli, da bodo popolne tudi v poletnih dneh brez dnevne uporabe lepotne kozmetike. Po prvi terapiji se gostota trepalnic poveča najmanj za 30%, zavihane so pa tudi občutno bolj kot, če bi uporabili klasične klešče za vihanje, ki lahko naredijo več škode kot koristi vašim trepalnicam saj hitro pride do poškodbe.

LEPOTNI STUDI V LJUBLJANI, STUDIO SHINE

vam nudi:

Lepotni studio SHINE, Petra Struna s.p.

spa terapija z ribicami Ljubljana

 Šmartinska cesta 106,
1000 Ljubljana 

 

Telefon : 031 330 749
Email : lepotni.studioshine@gmail.com

Spletna stran: https://studioshine.si/

Socialna omrežja

Permanentno lakiranja nohtov Ljubljana
Permanentno lakiranja nohtov Ljubljana
Permanentno lakiranja nohtov Ljubljana
Permanentno lakiranja nohtov Ljubljana
Permanentno lakiranja nohtov Ljubljana

Pustite sporočilo

Apply for this job
Delite to storitev
Contact Us
https://najdistoritev.si/wp-content/themes/noo-jobmonster/framework/functions/noo-captcha.php?code=6ddda
You accept our Terms and Conditions

MediaAS, Marta Ivić s.p.
Vrh nad Želimljami 14b,
1291 Škofljica

Kontakt