Telefon 040/673-304

Otvoritev portala Najdistoritev.si

NAJDISTORITEV.SI

Otvoritev portala Najdistoritev.si

S 1. marcem 2017 se je odprl nov portal najdistoritev.si, namenjen predstavitvi slovenskih podjetij uporabnikom, ki potrebujejo storitve in jih želijo najti na čim hitrejši način. Tako je poskrbljeno za vse, tako slovenska podjetja, ki si pridobijo večjo spletno izpostavljenost, ter obiskovalci našega portala, ki iščejo specifično storitev ali dejavnost, saj vam jih portal najdistoritev.si na enostaven način predstavi brez, da bi potrebovali po spletu iskati primernega in tako izgubljati čas.

Najdi storitve slovenskih podjetij

Portal najdistoritev.si omogoča predstavitev Slovenskih podjetij na našem portalu, da lahko uporabniki najdejo tisto storitev in ponudnika, ki njim najbolj odgovarja. Ponujamo pester nabor različnih kategorij in podkategorij, med katerimi lahko izbirate storitve oziroma dejavnosti, ki jih potrebujete. Iščete storitve povezane s prevozništvom? Enostavno! Kliknite na povezavo Iskalnik, izberite primerno kategorijo ali podkategorijo in že lahko izbirate kateri ponudnik vam najbolj odgovarja. Iščete podjetje, ki je v vaši bližini? Izberite regijo, znotraj katere želite videti ponudnike in že lahko izbirate med ponudniki, ki se nahajajo v vaši okolici.

Ko iščete storitve vam želimo mi olajšati delo in prihranite čas. Izberite najboljšega ponudnika storitev, ki vam najbolj odgovarja. Da pa lahko najdete storitve kjerkoli ste pa je naša spletna stran prilagojena za vse vrste zaslonov, tako da lahko tudi z mobilnim telefonom enostavno dostopate do vseh naših ponudnikov storitev in dejavnosti.

Kaj vse omogočamo?

Kot smo že omenili, portal najdistoritev.si združuje na enem mestu široko zbirko slovenskih podjetij, ki se želijo našim obiskovalcem prestaviti s svojimi dejavnostmi in njihovo ponudbo. Obenem pa portal ne ponuja samo tega. Skrbimo za celoten spekter delovanja podjetij na spletu, od izdelave in urejanja družabnih omrežij, rednega posodabljanja družabnih omrežij in spletnih predstavitev podjetij na našem portalu, do popolne skrbi in rednega objavljanja na družabnih omrežjih.

Omogočamo vam tudi nadgradnje in posodobitve spletnih strani, če pa jo nimate, vam mi izdelamo spletno stran! Seveda pa se naša ponudba ne zaključi tu! Potrebujete svetovanje na področju spletnega marketinga, pridobivanja novih strank s spleta, povečevanju baze obiskovalcev, sledilcev in kupcev na vašem spletnem mestu? Mi smo tu za vas, da v celoti poskrbimo za vas in vaša vprašanja, težave in želje!

Naša ponudba:

Leave your thoughts

MediaAS, Marta Ivić s.p.
Vrh nad Želimljami 14b,
1291 Škofljica

Kontakt