Telefon 040/673-304

PRVE PREDSTAVITVE PODJETIJ

Slovenski portal najdistoritev.si, kjer predstavljamo slovenska podjetja in njihovo ponudbo je v konkretnem zagonu. Skrbimo za redno dodajanje novih podjetij da boste Vi lažje našli storitve, ki jih iščete!
Prva podjetja
Naš spletni iskalnik storitev se lepo polni s pestrim naborom podjetij. Ker pa je v vsej tej množici težko najti pravega ponudnika, smo jih za vas organizirali v 10 skupin, da jih lažje najdete. Izbirate lahko med naslednjimi kategorijami: Izobraževanje in umetnost, Rekreacija in šport, Gradbeništvo, Lepota in zdravje, Kmetijstvo, Gostinstvo in turizem, Avtomobilizem in prevozništvo, Proizvodnja in obrt, Poslovne storitve in Pohištvo. Zagotavljamo vam, da boste našli podjetje, ki vam najbolj ustreza. Med prva podjetja, ki smo jih dodali spadata tudi podjetje Frizerski studio Vele in Računovodske storitve Radojka Ivić s.p..

Frizerski studio Vele vam ponuja pester nabor storitev kot so: moško, žensko, otroško striženje, nega lasišča, nega las, oblikovanje las, barvna regeneracija, darilni boni, ugodnosti za študente in upokojence. Ko potrebujete dober frizerski salon v Ljubljani BTC je studio Vele pravi naslov. Za dodatne informacije poglejte naš portal www.najdistoritev.si ali obiščite njihovo spletno stran.

Računovodske storitve Radojka Ivić s.p. vam nudi vse potrebne računovodske storitve na enem mestu, izračun bilanc, vodenje glavne knjige, davčno svetovanje, vodenje tekočih stroškov in računov, vodenje poslovnih knjig in vse kar spada v računovodske storitve. Odlikuje jih prijaznost, predanost in skrb za stranke.Za računovodski servis Ljubljana Fužine so pravi naslov. Kontaktirajte jih, zadovoljstvo zagotovljeno.

Družabna omrežja
Naša prisotnost pa se širi tudi na družabnih omrežjih! Zasledite nas lahko na raznih družabnih omrežjih kot so Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest in Google+. Vključite se v naše družabne skupine, da boste lažje sledili najnovejšim akcijam in popustom naših podjetij, komentirajte, delite vaše izkušnje in mnenja,… Vsako mnenje šteje! Ker pa veliko podjetij nima družabnih omrežij, nima časa za njih skrbeti ali pa preprosto ne zna z njimi upravljati, mi poskrbimo za vse to. Izdelamo vam družabna omrežja, skrbimo za redno posodabljanje družabnih omrežij ter njihovo redno urejanje. Mi smo tu za vas, da vam ni potrebno razmišljati o tem.

Rangiranje v spletnih iskalnikih
Se še spomnite prej omenjenih podjetij Frizerski studio Vele in Računovodske storitve Radojka Ivić s.p.? Podjetje Frizerski studio Vele smo z iskalnim nizom „dober frizerski salon Ljubljan BTC“ v roku enega tedna spravili na prvo stran Googla! Podjetje Računovodske storitve Radojka Ivić s.p., z iskalnim nizom „ računovodski servis Ljubljana Fužine “ ni nobena izjema. Obe podjetji, ki smo jima izboljšali rangiranje v iskalnikih sta bili več kot uspešno realizirani, zaradi česar se lahko vprašamo kdaj boste vi izboljšali svojo lokacijo v spletnih iskalnikih?

MediaAS, Marta Ivić s.p.
Vrh nad Želimljami 14b,
1291 Škofljica

Kontakt