Telefon 040/673-304

Primplan, Primož Planinc s.p. 109 Ogledov

(0)
Follow
Something About Company

IZDELAVA NOTRANJEGA POHIŠTVA PO MERI

V podjetju Primplan vam nudijo celotno izdelavo notranjega pohištva po meri. Vsaki stranki se individualno posvetijo ne glede na to ali gre za izdelavo omarice za čevlje ali opremo celotnega stanovanja ali hiše. So strokovni natančni in zanesljivi. Najprej vam naredijo izris, pohištvo za vas izdelajo in seveda zmontirajo. Za izdelavo notranjega pohištva po meri so pravi naslov bodisi, da rabite kuhinjo po meri ali morda spalnico. Prav tako vam izdelajo tudi dnevno ali otroško sobo. V ponudbi ne manjka niti izdelava kopalnic ali predsob. Za popoln videz vašega doma se odločite za pohištvo Primplan iz Lukovice. Pohištvo po meri je namenjeno vsem, sploh pa tistim ki živite v mansardah saj z pohištvom po meri zapolnite in izkoristite prostor. Za podjetja imajo v ponudbi izdelavo pisarniškega pohištva po meri. Vporabljajo najkvalitetnejši les slovenskega porekla.

POPRAVILO IN MOTAŽA POHIŠTVA

Če imate doma stare kose pohištva, ne privlačne na videz v podjetju Primplan vam pohištvo popravijo in mu povrnejo prvoten sjaj. Zamenjajo obrabljene del (vodila na predalih, pante…), pobrusijo, prebarvajo…Za vse tiste ki poleg samih kosov pohištva želite še kaj več imajo v ponudbi tudi polaganje talnih oblog kot so parket ali laminat. Za vas uredijo tudi vodovodarska in slikopleskarska dela. Prav tako poskrbijo tudi za električno napeljavo in vam pomagajo pri selitvi oziroma prevozu večjih predmetov. Z lahkoto rečemo, da so vse v enem saj vam pri naročilu kuhinje ni potrebno klicati še vodovodarja in električarja. Primplan poskrbi, da bo vse urejeno kot mora bit, da boste lahko z veseljem in ponosom uporabljali svoje notranje pohištvo.

SVETOVANJE

Velokokrat nas mučijo vprašanja kot so: barva pohištva, materijal, sam izgled, postavitev…Ne skrbite, izkušeni strokovnjaki vam priskočijo na pomoč pri prostorski ureditvi, izbiri barve in materijalov. Z izrisom dosežejo, da se lažje odločite saj imate narisano dejansko stanje ki bo nastalo po opremljanju. Za kakršnakoli vprašanja vezana na izdelavo notranjega pohištva po meri so dosegljivi na telefonsko številko kjer vam bodo z veseljem in prijaznostjo odgovorili na vsa zastavljena vprašanja. Prav tako jih lahko kontaktirate na mail ali obiščete njihovo spletno stran.

SEZNAM STORITEV

Podjetje Primplan vam nudi:

Primplan, Primož Planinc s.p.

Izdelava notranjega pohištva po meri

 Trnjava 4B,
1225 Lukovica

Telefon : 031662753
Email : info@primplan.si

Spletna stran : primplan.si

Galerija

Pustite sporočilo

0 Review

Rate This Company
(0)

Primplan, Primož Planinc s.p. has posted 1 job

Contact Us
https://najdistoritev.si/wp-content/themes/noo-jobmonster/framework/functions/noo-captcha.php?code=48e78
You accept our Terms and Conditions

MediaAS, Dejan Ivić s.p.
Smrjene 46b,
1291 Škofljica

Kontakt