Telefon 040/673-304

OBJAVITE PODJETJE NA NAŠEM PORTALU!

Objava podjetja na portalu je pomembna z vidika prepoznavnosti in ustvarjanja podobe vašega podjetja. Doseči želimo, da oglaševanje doseže čim večji krog ljudi, ki bi jih vaša ponudba utegnila zanimati. Zato je objava na portalu smiselna, saj so podjetja, ki imajo sorodno ponudbo objavljena v kategorijah, ki interesentu omogočajo lažje iskanje in izbiro ponudnika storitve.

Obiskovalec portala lahko išče ponudnika po vrsti storitve, lokaciji, aktualnosti spletne vizitke in drugih iskalnih parametrih.

Prav tako so objave na portalih pomembne za rangiranje v iskalnikih. Doseči želimo, da nas ob vpisu določenega iskalnega niza predlaga čim bolj pri vrhu. Primer je optimizacija rangiranja na Googlu, kar je najbolj pogosta želja podjetij.

Katere informacije so objavljene na portalu?

Na vaši spletni vizitki so objavljene splošne informacije o vašem podjetju kot so kontaktne informacije (telefonske številke, elektronski naslovi, fizična lokacija podjetja), opisu dejavnosti ter naboru storitev podjetja. Dodatno je prikazana galerija slik, ki jih želite obiskovalcem pokazati, interaktiven zemljevid vaše lokacije in pa prilagojeni gumbi za direkten kontakt preko mobilnega telefona.

Kako vas obiskovalci kontaktirajo?

Spletna vizitka omogoča takojšen kontakt podjetja, ki si ga ogledujejo, ne glede na to ali uporabljajo mobilni telefon, tablico ali računalnik. Do vas bodo lahko dostopali z enim samim klikom, da pa je za obiskovalce še lažje, ima vsaka vizitka vgrajen kontaktni obrazec, preko katerega vam lahko pošljejo svoja vprašanja. Dodatno pa ima vsaka stran vgrajeno tudi GPS navigacijo do vašega podjetja!

Kako lahko dostopam do portala?

Do portala lahko dostopate preko spletnega naslova www.najdistoritev.si. Tam pa lahko izbirate med 10 različnimi kategorijami in še večjim številom podkategorij, s čimer lahko specificirate katera dejavnost oziroma kategorija ponudnikov je tista, ki jo iščete. Tam pa lahko izbirate med predstavljenimi podjetji in izberete tistega, ki vam najbolj ustreza!

Kaj vse še vključuje objava na portalu?

Poleg objave na portalu ste vključeni še v množične emaile, namenjene bodočim interesentom in strankam, ki se redno tedensko pošilja obsežni zbirki elektronskih naslovov. Seveda pa se lahko izbira tudi specifične kategorije elektronskih naslovov, ki se jim vaše podjetje promovira. Prav tako pa ste objavljeni na družabnih omrežjih kot je Facebook, Google+, Pinterest in Twitter, s čimer se dejavnost podjetja predstavi še večji raznolikosti populacije.

Kako vem, ali mi objava prinaša rezultate?

Vsako podjetje, ki je predstavljeno na naši strani lahko kadarkoli, glede na željo, dobi informacije o številu ogledov svoje spletne vizitke. To vključuje število vseh ogledov, število unikatnih obiskovalcev, lokacije teh obiskovalcev, povprečen čas ogleda, in še mnogo več uporabnih informacij, ki lahko podajo podrobnejše informacije o smiselnosti bodočih marketinških korakov.

MediaAS, Dejan Ivić s.p.
Smrjene 46b,
1291 Škofljica

Kontakt