Telefon 040/673-304

STO-SAN D.O.O. 276 Ogledov

STO-SAN D.O.O. – RAČUNOVODSKI SERVIS LJUBLJANA FUŽINE

Računovodske storitve STO-SAN d.o.o. vam nudi vse potrebne računovodske storitve na enem mestu, izračun bilanc, vodenje glavne knjige, davčno svetovanje, vodenje tekočih stroškov in računov, vodenje poslovnih knjig, urejanje delovnih dovoljen za tujce in vse ostalo, kar spada v računovodske storitve. Odlikuje jih prijaznost, predanost in skrb za stranke.Za računovodski servis Ljubljana Fužine so pravi naslov. Kontaktirajte jih, zadovoljstvo zagotovljeno.

RAČUNOVODSTVO

Računovodja skrbi, da poslovno-finančni posli v podjetju potekajo v skladu z veljavnimi pravilniki in standardi ter zakonskimi predpisi. Sestavlja bilance, računovodska poročila, zaključne račune ter poslovna in finančna poročila.
Storitve računovodij so odvisne od pristojnosti in odgovornosti zaposlenih, ki so opredeljene z organizacijskimi predpisi družbe in so vključene v pravilnik o računovodstvu. Posamezni sklopi računovodskega poslovanja zajemajo: računovodske predračune, obračune, računovodsko nadziranje, analiziranje in računovodsko informiranje.

STO-SAN d.o.o.

Računovodski servis Ljubljana Fužine

Preglov trg 1
1000 Ljubljana – Fužine

Telefon : 031 317 349
Email : racunovodstvo.ivic@t-2.net

Galerija

Pustite sporočilo

Apply for this job
Delite to storitev
Contact Us
https://najdistoritev.si/wp-content/themes/noo-jobmonster/framework/functions/noo-captcha.php?code=597ce
You accept our Terms and Conditions

MediaAS, Dejan Ivić s.p.
Smrjene 46b,
1291 Škofljica

Kontakt