Telefon 040/673-304

Prodaja merske opreme Geoservis 307 Ogledov

Prodaja merske opreme Geoservis

Podjetje Geoservis, d.o.o. je pooblaščen prodajalec merske opreme za geodezijo, GIS, gradbeništvo in strojništvo ter navigacijske opreme. Zastopamo svetovno priznane blagovne znamke Leica Geosystems in geo-Fennel.

Naše podjetje je ustanovljeno leta 1993 vendar naše izkušnje segajo še dlje. V dolgih letih dela smo si nabrali neprecenljive izkušnje in znanje. Prav tako se naši zaposleni redno izobražujejo in imajo znanja iz elektrotenike, računalništva in komunikacij, geodezije, gradbeništva in strojništva.

Naše vodilo je kakovost kar pomeni usklajenost z zahtevami in potrebami strank ter s standardi. Kakovost zagotavljamo v vseh vazah od nabave do končne storitve ter servisiranja saj je naš cilj vaše zadovoljstvo.

Naš servis merske opreme in pribora je certificiran tudi iz strani Leice Geosystems. Certifikat obnavljamo vsake tri leta, servis pa se ponaša kot najboljši v regiji.

Nakup instrumenta je šele začetek naše skupne poti. Naš cilj je, da smo vaš partner, na katerega se popolnoma zanesete, kadar razmišljate o merilni opremi in rešitvah; da vam nudimo tehnično podporo in certificiran servis, kot ga pričakujete.

Da lahko zadostimo tem ciljem, skrbimo za redno nadgrajevanje znanja naših sodelavcev – od prodajnikov, tehničnih podpornikov in serviserjev. Skrbimo za skladnost merske in kontrolne opreme, ki jo uporabljamo v servisu, hkrati pa neprestano stremimo k ponudbi novih inovativnih proizvodov in kakovostnih storitev. Zato, da bomo vedno upravičili vaše zaupanje!

Več o nas lahko preberete tukaj.

Geoservis logo

GEOSERVIS, d.o.o.

Litijska cesta 45
1000 Ljubljana

Telefon : 031 663 802
Email : info@geoservis.si

Spletna stran : www.geoservis.si

Socialna omrežja:

Prodaja merske opreme Geoservis
Prodaja merske opreme Geoservis

Več o servisu, servisnih produktih, paketih vzdrževanja, garanciji … preberite tukaj.

Ker želimo biti z vami vedno in povsod vam je na voljo naša podpora tudi v obliki raznih člankov, odgovorov na pogosta vprašanja in drugo.

Preberi več …

 

V kolikor ne najdete ustreznega odgovora smo vam za vsa vprašanja in pomoč na voljo na navedenih kontaktih.

Servis merske opreme Geoservis
Servis merske opreme Geoservis

Pustite sporočilo

Apply for this job
Delite to storitev
Contact Us
https://najdistoritev.si/wp-content/themes/noo-jobmonster/framework/functions/noo-captcha.php?code=dd08d
You accept our Terms and Conditions

MediaAS, Marta Ivić s.p.
Vrh nad Želimljami 14b,
1291 Škofljica

Kontakt