Telefon 040/673-304

DJ TEAM GEO STIL 609 Ogledov

DJ TEAM GEO STIL- DOBER DJ ZA PIKNIKE

Poskrbim za glasbo na vseh prireditvah. DJ za poroke, rojstne dneve, obletnice, valete, zasebno in poslovno zabavo, prireditve, piknike… Kot DJ poskrbim za dobro glasbo, ob kateri se boste nepozabno zabavali. Veselim se druženja z vami. Za več informacij me pokličite na zgoraj navedeno številko.

DIDŽEJ

“Didžej oziroma Mešalec plošč ali glasbe” (angl. Disk jockey; skrajšano lahko tudi D.J., DJ ali deejay) je oseba, ki predvaja oziroma meša vnaprej posneto glasbo za plesno občinstvo. Beseda “disk jockey” izvira še iz časov gramofonskih plošč in ne iz kasnješih kompaktnih diskov (CD-jev). Danes pod tem izrazom razumemo didžeje vseh vrst glasbenih formatov. Naziv “DJ” se najpogosteje uporablja s strani mešalcev glasbe in sicer kot predpona pred njihovimi dejanskimi ali umetniškimi imeni. Z besedo “DJ” se običajno poudari poklic in vrsto glasbo, ki jo vrtijo.

DJ ZA PIKNIKE

Obstaja več vrst didžejev. Radijski didžeji predstavljajo in predvajajo glasbo tako na navadnih kot tudi internetnih radijskih postajah. Klubski didžeji predvajajo in mešajo glasbo v klubih, barih, diskotekah, rave zabavah ali celo na stadionih in festifalih. Mobilni didžeji potujejo s prenosnim zvočnim sistemom in mešajo glasbo na različnih dogodkih na različnih lokacijah. Nekateri od mobilnih didžejev so mojstri tudi pri vodenju raznih dogodkov (t. i. MC-ji), ki skrbijo za obiskovalce na način, da jih animirajo preko mikrofona in ustvarjajo določeno atmosfero na pripreditvi. Poznamo tudi različna tekomvanja za didžeje, ki se največkrat pomerijo v tehniki miksanja, skrečanja (npr. DMC) ali katerikoli drugi tehniki.

SEZNAM STORITEV

DJ team geo stil vam ponuja

Dober DJ za piknike

DJ TEAM GEO STIL, LUKA HOSTNIK S.P.

Dober DJ za piknike

Mariborska 86,
3000 Celje

Telefon : 031357584
Email :luka.hostnik@geo-stil.si

Dober DJ za piknike
Dober DJ za piknike
Dober DJ za piknike
Dober DJ za piknike

Pustite sporočilo

Apply for this job
Delite to storitev
Contact Us
https://najdistoritev.si/wp-content/themes/noo-jobmonster/framework/functions/noo-captcha.php?code=b9213
You accept our Terms and Conditions

MediaAS, Dejan Ivić s.p.
Smrjene 46b,
1291 Škofljica

Kontakt