Telefon 040/673-304

UNIQUE design By Valerie 226 Ogledov

ROČNA POSLIKAVA KERAMIKE IN STEKLA, VALERIJA ŠTRAMCAR

Najprej nekaj besed o meni. Sem Valerija Štramcar, stara 24 let in sem mlada mamica dvema sončkoma. Prej dvema letoma me je zadela možganska kap, bila sem nepokretna in priklenjena na posteljo. Takrat me je gnala grozna želja da ponovno shodim zaradi partnerja predvsem pa sinka, da mu bom lahko mama kot se spodobi. In z okrevanjem je prišla tudi vaja fine motorike ..da ne bi bilo preveč dolgočasno sem vzela skodelico in začela risati, brisati in spet risati. Dokler mi ni uspelo. Tako se je začela moja strast do ročne poslikave stekla in keramike. Najprej sem skodelice podarjala svojim bližnjim ker sem bila ponosna na svoj uspeh. Kasneje pa sem se lotila tudi za naročnike. Tako je nastala ustvarjenje pod imenom Unique Design by Valerie. Izbirate lahko med pestrim naborom izdelkov kot so skodelice, krožniki, cvetlični lončki, kozarci in še marsikaj drugega, če je le keramika ali steklo. V svoje delo vlagam poleg kvalitetnih barv in prostega časa tudi dušo in ogromno ljubezni.

ZAKAJ ROČNO POSLIKANA KERAMIKA IN STEKLO?

Odgovor je preprost. Ker je to nekaj samo vašega in ne najdete na vsakem vogalu, je unikat. Vsi ročno poslikani izdelki so primerni za poslovna darila in prav tako izdelek lahko podarite ljubljeni osebi. Vsak izdelek je personaliziran, lahko je opremljen z posebnim sporočilom, posebno porisal ali v poslovne namene z logotipom vašega podjetja. Trudim se, da je vsaka moja skodelica zgodba zase. Nekaj mojih izdelkov lahko vidite na facebook strani Unique Design by Valerie. Za naročila ali kakršnekoli dodatne informacije vezane na ročno poslikavo keramike in stekla me lahko kontaktirate na telefon, mail ali preko spodnjega obrazca na najdistoritev.si.
Hvala vsem, ki mi zaupate.
Valerija Štramcar

SEZNAM STORITEV

Potrebujete unikatna darila in ne vesta kaj izbrati? Nudimo vam pester nabor ročno poslikanih in personaliziranih izdelkov iz stekla in keramike. Vsi izdelki so narejeni z dušo in ogromno ljubezni.

Družbena omrežja

Galerija

Pustite sporočilo

Apply for this job
Delite to storitev
Contact Us
https://najdistoritev.si/wp-content/themes/noo-jobmonster/framework/functions/noo-captcha.php?code=a554c
You accept our Terms and Conditions

MediaAS, Dejan Ivić s.p.
Smrjene 46b,
1291 Škofljica

Kontakt