Telefon 040/673-304

Optika Babnik d.o.o. 419 Ogledov

UGODNA SONČNA OČALA V LJUBLJANI, OPTIKA BABNIK

Ko iščete ugodna sončna očala v Ljubljani je optika Babnik pravi naslov saj vam z dolgoletnimi izkušnjami znajo svetovati in vam pomagati izbrati tista očala ki so za vas najbolj primerna. Sončna očala niso samo modni dodatek. Zagotavljajo ustrezno zaščito pred škodljivimi UV žarki, prašnimi delci in cvetnemu prahu.V sončna očala lahko vgradimo tudi dioptrijska stekla in s tem omogočimo optimalen vid in hkrati zaščito pred neugodnimi vremenskimi pogoji.

ZAKAJ OPTIKA BABNIK?

Enostavno zato, ker pri nas dobite vse na enem mestu od korekcijskih očal, leč, lup, dodatkov za očala do kontrole dioptrije oz vida. Prav tako smo pravi naslov ko iščete ugodna sončna očala v Ljubljani. Za več informacij si lahko ogledate našo spletno stran ali nas pokličete. Najbolj veseli bomo pa seveda vašega obiska saj se vam tako lahko individualno posvetimo.

SONČNA OČALA

Očala so pripomoček za boljši vid, popravo vida ali zaščito oči. Namenjene so nepravovidnim ljudem, ki s prostim očesom ne vidijo jasne slike. Korekcijska očala predpiše okulist ali optometrist, ki določi ustrezno dioptrijo, nato pa optik po predpisanih podatkih izdela leče. Slabovidne osebe so tiste, ki tudi z najboljšo korekcijo ne vidijo dobro, najpogosteje zaradi bolezni ali okvar mrežnice, vidnega živca ali roženice. Njim so namenjena posebna očala, ki povečajo sliko, npr. t. i. teleskopska očala.

SEZNAM STORITEV

Nudimo vam:

Optika Babnik d.o.o.

Ugodna sončna očala v Ljubljani

Telefon : 014267154
Email : optika.babnik@siol.net

Spletna stran : optika-babnik.si

Socialna omrežja:

Galerija

Pustite sporočilo

Apply for this job
Delite to storitev
Contact Us
https://najdistoritev.si/wp-content/themes/noo-jobmonster/framework/functions/noo-captcha.php?code=a159f
You accept our Terms and Conditions

MediaAS, Dejan Ivić s.p.
Smrjene 46b,
1291 Škofljica

Kontakt