Telefon 040/673-304

TELA MERILNI SISTEMI D.O.O. 610 Ogledov

MERILNI SISTEMI V LJUBLJANI TELA MERILNI SISTEMI D.O.O.

V podjetju TELA merilni sistemi d.o.o. prodajamo, razvijamo in proizvajamo merilne letve, rotacijske dajalnike impulzov, digitalne kazalnike pozicije, interpolacijsko elektroniko in drugo.

Merilne letve
Program linearnih merilnih letev obsega več različnih tipov za drugo in prvo vgradnjo. Vgrajujejo se na obdelovalne stroje, kot so stružnice, rezkalni stroji, koordinatnovrtalni stroji, brusilni stroji, erodirni stroji ipd. Primerne so tudi za priključitev na klasične pozicionirne sisteme ali na CNC-sisteme (v ta namen imamo specialne NC-merilne letve). Merilni linearni dajalniki so izvedeni tako, da sta merilna glava in telo letve dobro zaščitena pred vplivi industrijskega okolja (umazanija, hladilna tekočina, opilki ipd).

Rotacijski dajalniki impulzov 
Rotacijski dajalniki TGR pretvarjajo mehansko vrtenje v niz električnih impulzov. Delujejo na optoelektričnem principu. Uporabljajo se v industrijskih napravah za natančno merjenje kotov, pozicij in vrtilne hitrosti. Najpogostejše aplikacije so v industriji obdelovalnih strojev, pri raznih pozicioniranjih, transportni tehniki, robotskih napravah, tekstilni industriji, lesni industriji, merilnih in kontrolnih napravah, strojih za brizganje plastike, drugih industrijskih aplikacijah.

Digitalni kazalniki pozicije
Kazalniki pozicije se uporabljajo na različnih orodnih strojih (stružnicah, rezkalnih, koordinatnovrtalnih, brusilnih, erozijskih in drugih strojih) za merjenje in prikazovanje pozicijske vrednosti. Kazalnik pozicije je del merilnega sistema, ki ga po navadi sestavljajo ena ali več merilnih letev ali tudi rotacijski dajalniki. Digitalni merilni sistemi olajšajo delo na obdelovalnih in drugih strojih in v veliki meri vplivajo na povečanje produktivnosti in kakovost dela. Vgrajujemo jih na nove ali rabljene stroje.

Interpolacijska elektronika in drugi izdelki
Magnetni senzorji TMS: za merjenje hitrosti zobniških koles in za merjenje relativnega zasuka zobniškega kolesa. Elektronski interpolator SIM: pretvarja sinusne tokovne signale 11uA ali sinusne napetostne signale 1Vpp iz merilnega dajalnika v TTL kompatibilne signale za digitalne up-down števce (kazalniki pozicije, pozicionirni sistemi).

SEZNAM STORITEV

TELA merilni sistemi d.o.o. ponuja prodaja, razvoj in proizvodnja naslednjih skupin proizvodov:

TELA MERILNI SISTEMI D.O.O.

Merilni sistemi Ljubljana

 Cesta dveh cesarjev 403,
1000 Ljubljana

Telefon : 014769848

Telefon : 031204166

Email : miran.skrt@tela-ms.si

Spletna stran : tela-ms.si

Socialna omrežja:

Galerija

Pustite sporočilo

Apply for this job
Delite to storitev
Contact Us
https://najdistoritev.si/wp-content/themes/noo-jobmonster/framework/functions/noo-captcha.php?code=41b54
You accept our Terms and Conditions

MediaAS, Dejan Ivić s.p.
Smrjene 46b,
1291 Škofljica

Kontakt