Telefon 040/673-304

Soboslikarstvo in pleskarstvo Drvenšak 583 Ogledov

UGODNE IZOLACIJSKE FASADE DRVENŠAK

Soboslikarstvo in pleskarstvo Drvenšak Ogrizek Brigita s.p. smo družinsko podjetje ustanovljeno leta 2003. Naše podjetje se ponosi z enajstimi zaposlenimi strokovnjaki na področju izolacije fasad. Zavedamo se, da je fasada eden najpomembnejših del stavbe saj ščiti samo konstrukcijo objekta pred zunanjimi vplivi kot so mraz, dež, sneg…Prav tako pa sama fasad, da piko na i videzu objekta(lepa fasada-lepa hiša) in dobro izolirana fasada je zelo pomemben dejavnih pri ogrevanju in hlajenju objekta. Izolacije fasad izvajamo na enostanovanjskih oziroma družinskih objektih in tudi na več stanovanjskih. Dolga leta sodelujemo s upraviteljem Staninvest za katerega tudi opravimo večino fasaderskih del na večstanovanjskih stavbah. Če je vaša fasada samo zbledela pa vam jo osvežimo z novo barvo, tako, da bo videti kot nova. Uporabljamo izključno materiale blagovne znamke JUB. Slogan našega podjetja je kvaliteta in konkurenčna cena saj nam je želja, da so naše stranke zadovoljne in dobijo čim več za svoj denar. Za kakršnakoli vprašanja ali informacije vezane na izolacijske fasade nas kontaktirajte na telefon ali preko spodnjega obrazca.

Soboslikarstvo in pleskarstvo

V našem podjetju vam poleg ugodnih izolacijskih fasad nudimo tudi soboslikarska in pleskarska dela po konkurenčnih cenah. Če si pa zaželite malo drugačen videz vaših sten vam nalepimo tapete (navadne ali foto) prav tako izvajamo tudi dekorativne tehnike s katerimi lahko poudarite določeno steno ali celoten prostor. Tako kot pri fasadah tudi pri notranjih del uporabljamo izključno barve blagovne znamke JUB. Za izbiro tapet pa imamo vedno na voljo kataloge kjer si lahko stranka izbere svoj vzorec, vedno smo pripravljeni svetovati in na željo stranke lahko tapete tudi dobavimo.

OSTALA PONUDBA

V našem podjetju poskrbimo tudi za štukaturo. Štukatura je tehnika umetniškega krašenja obokov, stenskih in stropnih ploskev z najrazličnejšimi motivi. Vaše podstrešje potrebuje izolacijo? Ne skrbite tudi za to poskrbimo. Izolacije izvajamo po pogojih primernih za pridobitev sredstev eko sklada. Ko je izolacijska fasada narejena, stene prebarvane, tapete nalepljene, v drugem prostoru opravljena dekorativna tehnika, podstrešje izolirano se lotimo zaključnih gradbenih del. Sami opravimo vsa manjša zaključna gradbena dela, ker pa sodelujemo z drugimi izvajalci lahko prevzamemo celotno rekonstrukcijo objekta na ključ. Za zaključek vaše objekte tudi očistimo saj naša ponudba zajema tudi čiščenje objektov. Si želite enega izvajalca za celotno podobo vašega objekta? Pokličite nas ali nam pišite preko spodnjega obrazca.

Seznam storitev

Nudimo vam:

Soboslikarstvo in pleskarstvo Drvenšak, Brigita Ogrizek s.p.

Lovska ulica 17,
2000 Maribor

Telefon : 041748771

Telefon : 031770423

Email : nenad.drvensak@guest.arnes.si

Email : info@soboslikarstvo-drvensak.si

Spletna stran : www.soboslikarstvo-drvenšak.si

Socialna omrežja:

Galerija

Pustite sporočilo

Apply for this job
Delite to storitev
Contact Us
https://najdistoritev.si/wp-content/themes/noo-jobmonster/framework/functions/noo-captcha.php?code=5530e
You accept our Terms and Conditions

MediaAS, Dejan Ivić s.p.
Smrjene 46b,
1291 Škofljica

Kontakt