Telefon 040/673-304

Slikopleskarstvo in fasaderstvo Primož Žnidaršič s.p. 172 Ogledov

Slikopleskarstvo in fasaderstvo Primož Žnidaršič s.p.

KDO SMO?

Smo podjetje katero je na podlagi dolgoletnih izkušenj ustanovljeno leta 1997. Naš cilj je vaše zadovoljstvo zato uporabljamo samo kvalitetne materiale preverjenih blagovnih znamk. Naši zaposleni se redno izobražujejo saj se zavedamo, da vam le tako lahko ponudimo najboljše rešitve. Naše številne zadovoljne stranke potrjujejo našo kvaliteto, zanesljivost in resnost.

Poleg slikopleskarskih del in fasaderstva vam nudimo tudi izdelavo suhomontažnih sistemov in parketarstvo.

Žnidaršič Primož s.p.

Litijska cesta 142, 1000 Ljubljana

Telefon : 041 668 327
Email : info@malarprimoz.si

Spletna stran : malarprimoz.si

SLIKOPLESKARSTVO IN FASADERSTVO

Naši slikopleskarji bodo poskrbeli za prijetnost vaših bivalnih ali poslovnih prostorov. Na voljo smo vam za klasično beljenje in dekoracije. Pred samim začetkom dela se pogovorimo o vaših željah in vam svetujemo glede odtenkov barv saj se moramo zavedati, da vsaka barva ne gre v vsak prostor posebej ko gre za manjše prostore.

Izdelujemo vse vrste fasad na novozgrajenih ali starih objektih. Poskrbimo za svetovanje pri sami izbiri izolacijskega materiala saj se moramo zavedati, da dobra izolacije je ključnega pomena saj tako lahko privarčujemo ogromno energije pri hlajenju ali gretju prostora in na tak način poskrbimo za varovanje okolja. Če pa je vaša fasada potrebna samo osvežitve vam nudimo barvanje fasade z najboljšimi barvami.

Prepričajte se tudi sami o naši kvaliteti in zanesljivosti tako, da nas kontaktirate na navedene kontakte ali nam enostavno pišite preko spodnjega obrazca.

OSTALA PONUDBA:

Poleg slikopleskarstav in fasaderstva naša ponudba zajema izdelavo predelnih sten, stenskih oblog, izdelavo mansard in spuščenih stropov.
Prav tako smo vam na voljo za dobavo in polaganje parketa ali za brušenje in lakiranje vašega obstoječega parketa.

Se že veselimo sodelovanja!

Galerija

Pustite sporočilo

Apply for this job
Delite to storitev
Contact Us
https://najdistoritev.si/wp-content/themes/noo-jobmonster/framework/functions/noo-captcha.php?code=9b342
You accept our Terms and Conditions

MediaAS, Dejan Ivić s.p.
Smrjene 46b,
1291 Škofljica

Kontakt