Telefon 040/673-304

PRODAJA IN POLAGANJE TALNIH OBLOG, MIBAS D.O.O. 2086 Ogledov

PRODAJA IN POLAGANJE TALNIH OBLOG, MIBAS D.O.O.

Mibas d.o.o. je družinsko podjetje specializirano za prodajo in polaganje talnih oblog kot so masivni les, parket, vinil… Poleg prodaje in polaganja talnih oblog naša ponudba zajema tudi izdelavo in montažo stopnic. Z lesom se ukvarjamo že vrsto let. Na podlagi pridobljenega znanja in izkušenj doma in v tujini vam lahko nudimo celostno kakovostno storitev kot je brezplačni strokovni nasvet, ki vam bo pomagal pri izbiri in odločitvah, nakup in polaganje talnih oblog, dostavo in seveda jamstvo za opravljeno delo.

Zavedamo se, da je les naravni material in niti eno drevo ni isto kljub isti vrsti, prav to je čar naravne in je vsak parket unikat. Priporočamo, da lesa ne izbirate po katalogih ampak vas vabimo v naš prodajni salon v Ljubljani na Premljevi ulici 2. Na podlagi pravega vzorca lesa bo vaša odločitev lažja in seveda pri izbiri vam bodo pomagali naši izkušeni strokovnjaki.

V prodajno razstavnem salonu na Plemljevi ulici 2 v Ljubljani si lahko ogledate vse vzorce talnih oblog, hkrati pa vam tudi svetujemo o sami izvedbi.

Seveda poleg prodaje in polaganja talnih oblog ter izdelave stopnišč vam je na voljo tudi lam in lamelni parket, različne bordure, unikatni podi, gotovi parketi, ladijski podi in vinilne obloge.

OSTALA PONUDBA:

Notranja vrata

V sodelovanju s podjetjem Stolarkomerc vam nudimo tudi notranja vrata izdelana po meri in vaših željah. Na voljo so vam steklena, furnirana, drsna in bela vrata. Vrata so lahko opremljena s skritimi tečaji, magnetno ključavnico, steklom in inox dodatki. Izbirate lahko med številnimi furnirji modernega videza in pestrim naborom barv. Vrata si lahko ogledate v našem razstavnem salonu, kjer boste dobili tudi vse ostale potrebne informacije.

Obnova parketa

Poleg prodaje in montaže talnih oblog vaš stari parket tudi obnovimo. Uporabljamo profesionalne stroje za rotacijsko in strojno brušenje parketa. za samo lakiranje parketa uporabljamo lak na vodni osnovi znamke STAUF.

V primeru oljenja pa uporabimo kvalitetna olja znamke OSMO.

Po obnovi je vaš parket dolgotrajno zaščiten, prav tako mu je povrnjen prvotni lesk.

Pred vsako obnovo pridemo na ogled, ocenimo stanje, poiščemo optimalno rešitev in uskladimo termin dela.

Za vsa dodatna vprašanja vezana na prodajo in polaganje talnih oblog ali katerokoli drugo našo storitev smo na voljo na navedenih kontaktih ali preko spodnjega obrazca na najdistoritev.si

Vaš Mibas d.o.o.

Mibas d.o.o. – salon

Prodaja in polaganje talnih oblog

Plemljeva 2,
1210 Ljubljana

Telefon: 041 647 475

Telefon: 01 512 81 70
Email: info@mibas.si

Spletna stran : www.mibas.si

Socialna omrežja:

Prodaja in polaganje talnih oblog3
Prodaja in polaganje talnih oblog2
Prodaja in polaganje talnih oblog1
Prodaja in polaganje talnih oblog

Pustite sporočilo

Apply for this job
Delite to storitev
Contact Us
https://najdistoritev.si/wp-content/themes/noo-jobmonster/framework/functions/noo-captcha.php?code=c3147
You accept our Terms and Conditions

MediaAS, Dejan Ivić s.p.
Smrjene 46b,
1291 Škofljica

Kontakt