Telefon 040/673-304

Furnea d.o.o. 1182 Ogledov

OTROŠKA ZUNANJA LESENA IGRALA

V podjetju Furnea d.o.o. vam nudimo otroška zunanja lesena igrala. Vsa igrala so izdelana in postavljena v skladu s standardi SIST EN 1176! Za igrala uporabljamo najkvalitetnejše vrste lesa saj nam je otroška varnost na prvem mestu. Igrala so namenjena otrokom od drugega leta starosti do štirinajstega leta. V ponudbi imamo več vrst igral katera lahko prilagodimo vašim željam, lahko vam izdelamo le hiško ki bo stala na tleh ali vam naredimo igralo s podestom, zraven potem seveda paše tudi tobogan, plezalna steza, terasica in gugalnica. Priskrbite vašim otrokom otroško zunanje leseno igralo, saj vedno pride prav, da se otroci lahko igrajo zunaj bodisi, da imajo prijatelje ali sosede na obisku, zamotijo se ko vi kuhate kosilo ali imate piknik in večje število otrok. Poskrbite, da vašim najmlajšim gostom ne bo dolgčas.

BRUNARICE – VRTNE UTE

Brunarice ali vrtne ute so zelo uporabne, večinoma se uporabljajo za shranjevanje vrtnega orodja, sezonskih športnih pripomočkov, sezonskih gum in ne malokrat tudi za kakšne otroške igrače namenjene igranju zunaj saj po igri na prostem niso več primerne za nošenje v hišo. Velikokrat vidimo tudi ute z nadstreškom oziroma teraso te so poleg naštetega uporabne tudi za različna druženja, piknike zato ne sme manjkati na terasi žar, miza in stoli. Uporabne so jeseni ali spomladi ko se skrijemo pred dežjem, prav tako tudi poleti, da zbežimo v senco in smo še vedno na prostem. Da bo vaš dom popoln ne sme manjkati uta oziroma brunarica iz podjetja Furnea d.o.o.

OSTALA PONUDBA

Poleg otroških zunanjih lesenih igral in brunaric vam v podjetju Furnea izdelajo tudi vse vrste kuhinj. Odprte kuhinje, kotne kuhinje, zidane kuhinje, kuhinje iz masivnega lesa in ostalih lesnih materialov. Prav tako vam izdelajo tudi regale ki so lahko nepobarvani-surovi ali lakirani v različnih barvnih odtenkih. Lahko je vidna struktura lesa in namenoma so puščene različne nepravilnosti, katere dajejo občutek življenja, kar je tudi namen njihovega pohištva.

SEZNAM STORITEV

Podjetje Furnea d.o.o. vam nudi:

Furnea d.o.o.

Otroška zunanja lesena igrala

 Studence 19,
3310 Žalec

Telefon : 041768961
Email : info@furnea.si

Spletna stran : furnea.si

Socialna omrežja:

Otroška zunanja lesena igrala
Otroška zunanja lesena igrala
Otroška zunanja lesena igrala
Otroška zunanja lesena igrala
Otroška zunanja lesena igrala

Pustite sporočilo

Apply for this job
Delite to storitev
Contact Us
https://najdistoritev.si/wp-content/themes/noo-jobmonster/framework/functions/noo-captcha.php?code=8ec58
You accept our Terms and Conditions

MediaAS, Dejan Ivić s.p.
Smrjene 46b,
1291 Škofljica

Kontakt