Telefon 040/673-304

Nizka gradbena dela, Trasit d.o.o. 488 Ogledov

Nizka gradbena dela, TRASIT D.O.O.

Zaključna dela v gradbeništvu Trasit d.o.o. smo gradbeno podjetje z večletnimi izkušnjami na področjih nizkih gradbenih del. Odlikuje nas kakovost dela, natančnost, prilagodljivost, zanesljivost saj se strogo držimo dogovorjenih rokov. Vsak projekt jemljemo resno in se mu maksimalno posvečamo. Dolgoletne izkušnje in sodelovanje s strokovnjaki nam omogočajo vrhunsko izvedbo nizkih gradbenih del.

Pozorni smo tudi na vse urbanistične zasnove mest in pokrajin, prav tako mislimo na prihodnost in skrbimo za okolje.

TRASIT d.o.o.

Strahomer 3, 1292 IG

Telefon : 051 771  574
Email : trasit.doo@gmail.com

Spletna stran : www.gradbenistvo-trasit.si

Urejanje okolice

Poskrbimo za celotno strokovno in kvalitetno ureditev vaše okolice. Uredimo okolico vaše hiše, vikenda, večstanovanjske stavbe, poslovnega objekta… Naša ponudba zajema pripravo terena (izkope, nasipe…), urejanje dvorišč, polaganje tlakovcev, postavitev robnikov, izdelavo škarp… Prav tako vam je na voljo izdelava ograje po vaši želji.

Gradbena dela

Pod skrbnim nadzorom naših strokovnjakov poskrbimo za vsa nizka gradbena dela kot so izkopi, priprava terena, nasutje ter zidarska in betonska dela.

Asfaltiranje

Na voljo smo vam za asfaltiranje cest in dvorišč. Kvaliteten material in skrbno opravljeno delo vam zagotavljata dolgo življenjsko dobo asfalta.

Nizka gradbena dela, Trasit d.o.o. vaš strokovnjak za asfaltiranje.

Izdelava fasade

Pri fasadi seveda najprej pomislimo na barvo, morebitne obrobe in različne okrase vendar se moramo zavedati, da je fasada veliko več in izredno pomemben faktor, ki vpliva na kakovost življenja. Pri sami izbiri fasade svetujemo pri izbiri izolacijskega materiala, ki je ključnega pomena za dobro funkcijo fasade saj nas poleti ščiti od toplote ter po zimi od mraza in z dobro izolacijo lahko čez leta precej privarčujemo pri kurjavi ter na tak način poskrbimo za svojo denarnico in okolje. Izbirate lahko med različnimi izolacijskimi materiali kot so stiropor, zračni stiropor, steklena volna, kamena volna, lamele, pluta, styrodur, kombi plošče, izolacijski omet (priporoča se vsaj 10 cm izolacije).

Slikopleskarstvo

Ko pomislite na pleskanje se vam takoj pokaže slika razmetanega in umazanega stanovanja, hiše ali poslovnega prostora? Brez skrbi saj mi vse pospravimo za seboj. Vsa slikopleskarska dela opravimo hitro, kvalitetno in ugodno. Pri izvedbi uporabljamo samo kvalitetne materiale priznanih blagovnih znamk (Jub, Helios, Color, Belinka, Kema, Rofix, Rigips,…).
Na voljo vam je skoraj 1000 različnih odtenkov barv.

Keramičarstvo

Pri adaptacija stanovanj ali kopalnic lahko hitro pride do zapleta oz kupa nepotrebnega dela saj je potrebno uskladiti vse mojstre in opraviti nakupe različne opreme. da si ne delate skrbi in sivih las smo vam na voljo mi s celotnim spektrom izdelave. Poleg notranjih del poskrbimo tudi za polaganje keramike na terasi, balkonih, dvoriščih, atrijih… Skratka tam kjer jo potrebujete.

Pustite sporočilo

Apply for this job
Delite to storitev
Contact Us
https://najdistoritev.si/wp-content/themes/noo-jobmonster/framework/functions/noo-captcha.php?code=73125
You accept our Terms and Conditions

MediaAS, Dejan Ivić s.p.
Smrjene 46b,
1291 Škofljica

Kontakt