Telefon 040/673-304

Krovstvo Ljubljana 697 Ogledov

PRIMTES – KROVSTVO LJUBLJANA

Smo družinsko podjetje, ustanovljeno leta 1992. Ponujamo vam kvalitetne storitve na področju krovstva, kleparstva ter tesarstva. Cilj našega podjetja je ohraniti kvaliteto in prepoznavnost na domačem trgu.

PRIMTES PONUDBA

Naša ponudba prav tako zajema izdelavo lesenih brunaric in nadstreškov. Izdelamo vam tudi lesene mobilne hiše in lesene fasade.
Za več informacij o naši ponudbi lahko obiščete tudi našo spletno stran ali nas kontaktirate na navedene kontakte. Veseli bomo vašega klica.

STORITVE

Krovstvo

Streha ima eno zelo pomembno vlogo pri naši hiši,zato se ji poskušamo primerno in spoštljivo posvetiti. Ponujamo potrebno skrb in pozornost pri njeni izdelavi. Zagotovimo vam lahko kvalitetno opravljanje naših storitev, seveda z uporabo kvalitetnih materialov. Po potrebi vam streho odkrijemo, pokrijemo ali pa popravimo. Če je potrebno vam streho tudi dobro izoliramo s hidroizolacijo ali toplotno izolacijo. Mi smo pravi naslov za vas. Po želji vam Na vašem ostrešju opravimo tudi redna vzdrževalna dela.

Kleparstvo

Da bo vaša streha popolna, so potrebni tudi snegolovi, lovilci vode, dimniški kap, žlebovi, ter zaključki na žlebovih, šolt in po potrebi tudi zaščita pred golobi. Strokovno vam svetujemo, da se lažje odločite.

Tesarstvo

Izdelujemo tudi frčade ter postavljamo nova ostrešja različnih oblik in dimenzij. Ker pa se zavedamo, da imajo tudi ostrešja svojo življenjsko dobo, pa poskrbimo za prenovo dotrajanega oziroma poškodovanega ostrešja. Za boljše počutje in lagodnost pa vam uredimo s postavitvijo paviljona, vrtne ute ali morda pergole. Za izdelavo omenjenih izdelkov uporabljamo različne vrste less, katerega pred uporabo impregniramo in tako zagotovimo njegovo daljšo obstojnost.

Lesene fasade

Lesene fasade so novost, ki se odlično prilagajajo okolju in so prijetne na pogled. Les je ob pravilnem vzdrževanju trpežen in ekološki, omogoča pa hitro gradnjo Na voljo je več različnih vrst lesa in načinov izdelave. Ob primernem vzdrževanju so trajnejše in okolju prijaznejše od klasičnih fasad. Čudoviti vonj lesa daje bivanju še poseben čar in domačnost. V kombinaciji z drugimi materiali kot so kamen, klasična fasada pa bo lesena fasada še lepša. Če se boste odločili za leseno fasado vam čestitamo in vam zagotavljamo, da boste zadovoljni.

Brunarice in nadstreški

Še premišljujete o gradnji brunarice, torej manj zahtevnega objekta. Za postavitev potrebujete le soglasje občine na osnovi lokacijske informacije. Brunarica vam nudi prijetno počutje in najvišjo kvaliteto, saj je izdelana iz naravnih materialov. Za gradnjo brunarice skoraj brez izjeme uporabljamo les iglavcev, predvsem smreke, bora in macesna.

PRIMTES D.O.O.

Krovstvo Ljubljana

Pod Strahom 60,
1291 Škofljica

Telefon : 041 810 197

Email : primc.bojan@gmail.com

Spletna stran : www.primtes.si

Galerija

Pustite sporočilo

Apply for this job
Delite to storitev
Contact Us
https://najdistoritev.si/wp-content/themes/noo-jobmonster/framework/functions/noo-captcha.php?code=d28db
You accept our Terms and Conditions

MediaAS, Dejan Ivić s.p.
Smrjene 46b,
1291 Škofljica

Kontakt