Telefon 040/673-304

Gradnja hiš na ključ, ZI INVESTICIJE D.O.O. 226 Ogledov

Gradnja hiš na ključ, ZI INVESTICIJE D.O.O.

 

Z vami smo od leta 2006 in naše poslanstvo je pomagati vam do vašega sanjskega doma.

Na voljo smo vam za vsa gradbena dela od organizacije do izvedbe. S pomočjo naših zaposlenih in zunanjih sodelavcev vam uredimo tudi vse potrebno dokumentacijo kot je idejna zasnova, pridobitev gradbenega dovoljenja in popis del.

Odlikujejo nas dolgoletne izkušnje na področju gradbeništva, hitrost, resnost in zanesljivost.

Kontaktirajte nas in vam bomo z veseljem pomagali uresničiti vaše želje.

Naš cilj je vaše zadovoljstvo.

Gradnja nizkoenergetskih hiš

Nizkoenergijska za svoje ogrevanje porabi med 15 kwh/(m2a) pa do 30 kwh/(m2a). Če ste se odločili za gradnjo v tem standardu, vam lahko ponudimo kvalitetno izvedbo vseh obrtniških in gradbenih del.

Gradnja pasivnih hiš

Kakovostna pasivna hiša je plod skrbnega načrtovanja in kakovostne izgradnje, ki ju lahko zagotovijo le strokovno usposobljeni izvajalci. V podjetju ZI Investicije smo člani konzorcija Pasivna hiša, kjer se ves čas izobražujemo o najsodobnejših tehnologijah in tehnikah gradnje.

Energetska sanacija objektov

Energetska sanacija mora biti zasnovana zelo natančno, izvedena pa hitro in kakovostno, saj le le tako mogoče upravičiti nastale stroške. V podjetju ZI investicije pa s svojo strokovno in zanesljivo ekipo sodelavcev času sanacije stanovalcem zagotovimo praktično nespremenjeno kakovost bivanja v objektu.

Gradnja hiš na ključ, ZI INVESTICIJE D.O.O.

ZI INVESTICIJE D.O.O.

Sedež

Videm 35b
1262 Dol pri Ljubljani

PE IHAN

Pod hribom 7A
Prelog pri Ihanu
Domžale

Telefon : 041 625 224

Telefon : 031 504 288

Email :info@zi-investicije.si

Spletna stran : www.zi-investicije.si

Socialna omrežja:

Gradnja na ključ ali do posamezne faze

Gradnja hiše je lahko zelo stresna: najprej je potrebno izmed velikega števila ponudnikov izbrati možne izvajalce obrtniških in gradbenih del, nato preveriti njihove reference in razpoložljivost, nato pa še uskladiti različne izvajalce med seboj, da dela na objektu potekajo čim bolj neprekinjeno.

Gradnja kleti

Boste gradili montažno hišo? Za vas zgradimo klet, lahko pa poskrbimo tudi za vsa zemeljska dela., ki so potrebna pred postavitvijo hiše.

Gradnja temeljnih plošč za montažne hiše

Kakovostno izdelana temeljna plošča je predpogoj za enostavno in varno gradnjo montažne hiše. Pokličite nas in pripravili bomo vse, da boste lahko postavili vaš sanjski dom.

Gradnja opornih zidov

Hribovit teren zahteva strokovno predpripravo. Okrog hiše zgradimo oporne zidove, da bo gradnja enostavnejša, bivanje v hiši pa varnejše.

Adaptacije in rušitvena dela

V podjetju ZI investicije d.o.o. opravljamo različne adaptacije. Lahko, na primer, adaptiramo samo kopalnico, zamenjamo streho ali pa porušimo celo nadstropje hiše.

Fasaderska dela

Kakovostna fasada hiši nudi toplotno izolacijo, precej pa jo lahko tudi polepša. V podjetju ZI investicije smo pozorni tako na kakovost kot tudi na estetski vidik, zato vam nudimo različne izvedbe fasad. Zagotovo najdemo takšno, ki bo točno po vaših željah!

Fasaderska dela ZI INVEST
Fasaderska dela ZI INVEST
Fasaderska dela ZI INVEST
Gradnja kleti ZI INVESTICIJE

Več naših referenc lahko vidite tukaj.

Pustite sporočilo

Apply for this job
Delite to storitev
Contact Us
https://najdistoritev.si/wp-content/themes/noo-jobmonster/framework/functions/noo-captcha.php?code=ada57
You accept our Terms and Conditions

MediaAS, Marta Ivić s.p.
Vrh nad Želimljami 14b,
1291 Škofljica

Kontakt