Telefon 040/673-304

Zavod VseUK 136 Ogledov

Otroške delavnice in otroški krožki v Novi Gorici

Zakaj Zavod VseUk in naše otroške delavnice? Naša želja in poslanstvo je, da otrokom omogočimo učenje na drugačen, zabaven način, saj smo prepričani, da se otroci lahko največ naučijo skozi igro, ko se niti ne zavedajo, da se učijo. Za njih je konstantno raziskovanje naravno. Učenje na tak način je veliko lažje, otroci pa stvari veliko bolj razumejo, kar vpliva na povečanje samozavesti in samozaupanja. Poveča se tudi shranjevanje informacij v dolgoročni spomin, saj otroci aktivno sodelujejo – poskuse izvajajo sami ob pomoči mentorjev. Vedno poskušamo otrokom in mladostnikom predati novo znanje na praktičen način, da vidi, občuti in sam to naredi, saj je to veliko bolj zanimivo kot učenje teorije, ki je včasih težko razumljiva. Poleg otroških delavnic v Novi Gorici smo prisotni tudi na Severnem Primorskem. Organiziramo tudi naravoslovne dneve in vas obiščemo na rojstnodnevnih zabavah. Vabimo vas, da obiščete našo spletno stran ali nas za kakršnekoli dodatne informacije kontaktirate preko telefona, maila ali preko spodnjega obrazca na najdistoritev.si. Spremljate nas lahko tudi na facebook strani. Všečkajte stran in bodite obveščeni o vseh novosti.

STORITVE, KI JIH OPRAVIMO ZA VAS:

NARAVOSLOVNI DNEVI

Poleg otroških delavnic v sodelovanju z osnovnimi šolami izvajamo tudi naravoslovne dneve. Vsak program pripravimo glede na potrebe in želje šole, vendar sledimo svoji viziji, da so otroci aktivno vključeni v delo in postanejo pravi znanstveniki in znanstvenice. Programi so zasnovani tako, da posnemajo delo pravih laboratorijev in seveda prilagojeni starosti otrok. Otroci se zabavajo in skozi zabavo veliko naučijo, saj jim skozi zanimive znanstvene razlage spodbujamo razvoj komunikacije, sodelovanja in kreativnega razmišljanja.

ROJSTNI DNEVI

Si vaš otrok želi znanstveno-naravoslovno rojstnodnevno zabavo? Kontaktirajte nas! Z nami se bodo vaši otroci zabavali in za nekaj časa postali pravi mali znanstveniki in znanstvenice. Ne samo, da se bomo učili, tudi zabavali se bomo in delali zanimive ter predvsem poučne preizkuse. Vi poskrbite za prostor, v katerem naj bodo mize, na katerih bomo lahko izvajali poskuse, mi pa bomo poskrbeli za rojstnodnevna vabila, ki jih boste lahko poklonili povabljenim, material potreben za znanstvene poskuse, zaščitne laboratorijske halje in obilje zabave.

Seznam storitev

Nudimo vam:

Zavod VseUk

Smast 47A,
5222 Kobarid

Telefon : 070 367 320
Email : info@vseuk.si

Spletna stran : www.vseuk.si/

Socialna omrežja

Galerija

Pustite sporočilo

Apply for this job
Delite to storitev
Contact Us
https://najdistoritev.si/wp-content/themes/noo-jobmonster/framework/functions/noo-captcha.php?code=82ab8
You accept our Terms and Conditions

MediaAS, Dejan Ivić s.p.
Smrjene 46b,
1291 Škofljica

Kontakt