Telefon 040/673-304

VRABEC DARKO S.P. 677 Ogledov

KVALITETNI ŠOLSKI COPATI LJUBLJANA VRABEC DARKO S.P.

V podjetju Vrabec Darko s.p. izdelujemo in prodajamo različne vrste copat za dom, šolo in promocijska darila iz kvalitetnih materialov. Z najsodobnejšo tehnologijo vam izvezemo tudi logotip podjetja, različna imena ali znake na najrazličnejše podlage. Pokličite nas in si naročite kvalitetne šolske copate ali copate za vaš dom.

KVALITETA ŠOLSKIH COPAT

Šolski copati morajo biti kvalitetni, udobni in seveda videti moderno, da jih bodo otroci rade volje nosili. Uporabljeni materiali morajo biti sposobni “dihati”, torej da otroci ne znojijo, s čimer odpravimo možnosti glivičnih okužb ali podobnih infekcij. Material mora biti kakovosten in odporen na uporabo, da ne kupujemo novih parov copat vsak prihajajoči mesec. Seveda pa morajo tudi videti moderno, da jih naši otroci z veseljem obujejo, da ne skačejo naokoli bosih nog. Kar pa je pri kvalitetnih šolskih copatih najbolj pomembno pa je njihov podplat, saj jim v copatih, ko tečejo po učilnicah in hodnikih, ne sme drseti!

Da pa je ponudba namenjena vsem starostim, ponujamo copate za podjetja, kjer lahko sami izbirate napise in logotipe, ki se nahajajo na njih. So odlična izbira za pisarniške prostore, saj zagotavljajo manj znojenja v noge (dihajo) obenem pa po napornem dnevu v službi ne pridemo domov in z veseljem odvržemo svoje čevlje, ki smo jih nosili 8 ur.

STROJNO VEZENJE

Poleg strojnega vezenje na copate vam nudimo tudi vezenje na delovne obleke, torbe, nahrbtnike, vetrovke, anorake, bunde, kape, brisače oziroma na vse vrste materialov kot so bombaž, usnje, keper…

ZAKAJ STROJNO VEZENJE?

Vezenje je veliko bolj kvalitetno kot katerikoli tisk in zato ima daljšo življenjsko dobo. Tisk po določenem pranju številu pranj začne bledeti oziroma pokati, vezenje pa tudi po številnih letih ohrani prvoten videz. Priporočljiv je predvsem za promocijski material in delovna oblačila, ki so ponavadi izpostavljena višjim temperaturam pri pranju. Sama cena vezenja je odvisna od števila vbodov zato nam za več informacij pišite na mail ali nas pokličite. Svoje povpraševanje, lahko tudi enostavno oddate preko spodnjega obrazca na najdistoritev.si.

SEZNAM STORITEV

V podjetju Vrabec Darko s.p. izdelujemo in prodajamo:

VRABEC DARKO S.P.

Kvalitetni šolski copati Ljubljana

Verd 112,
1360 Vrhnika

Telefon : 041633649
Email : darkovrabec1964@gmail.com

Spletna stran : copati-vrabec.si

Galerija

Pustite sporočilo

Apply for this job
Delite to storitev
Contact Us
https://najdistoritev.si/wp-content/themes/noo-jobmonster/framework/functions/noo-captcha.php?code=9ab93
You accept our Terms and Conditions

MediaAS, Dejan Ivić s.p.
Smrjene 46b,
1291 Škofljica

Kontakt