Telefon 040/673-304

VITALITY&ME, Irena Škamperle s.p. 221 Ogledov

VITALITY&ME Irena Škamperle s.p.

V podjetju Vitality & Me, Irena Škamperle s.p. vam nudimo prehranska dopolnila za vso družino. Samo ime je sestavljeno iz besede Vitality – kar ponazarja vitalno in zdravo življenje. Zaskrbljujoč je podatek, da ima kar 70% polnoletnih prebivalcev Slovenije vsaj eno kronično bolezen, ki zahteva doživljenjsko zdravljenje (vir: N. Softič in sod v:’ Ocena pogostosti kroničnih bolezni med polnoletnimi prebivalci Slovenije, Zdrav Var 2011; 50). Vemo tudi, da je za kronične bolezni značilno, da se razvijajo več let. Kar pomeni, da je razmak med prvimi znaki zdravstvenih težav in našim ukrepanjem predolg ali pa so naši ukrepi nezadostni in/ali neustrezni. V paleti inovativnih prehranskih dodatkov, ki jih je na podlagi svojih dolgoletnih izkušenj ustvaril primarij Dr. Tomislav Majić specialist za notranje bolezni, kardiolog, angiolog in ustanovitelj centra za rehabilitacijo srčnih bolnikov v zdravilišču Terme Šmarješke Toplice ponujamo tudi več inovativnih in ‘revoluucijskih’ produktov, ki po svoji sestavi in učinkovitosti nimajo konkurence. Mednje v prvi vrsti sodijo: Liver Protect Complet, Biodiab Complet, Vitality, Forma Complet – Body slim packet, Carbo Digest, Liquid Prebiotics, Relax in številna druga inovativna, naravna in učinkovita prehranska dopolnila za vso družino.
Da bi pomagali ljudem ustrezno odreagirati že na prve zdravstvene težave, torej predno se kronične bolezni dokončno razvijejo, imamo v našem podjetju razvito osebno svetovanje. Posameznikom pomagamo prepoznati težave že v zgodnjih fazah sprememb in jim s svojimi nasveti ter prehranskimi dopolnili za vso družino pomagamo do boljšega zdravja, počutja in vitalnosti. Pri nas si lahko rezervirate svoj termin za analizo telesa, kjer vam na podlagi dobljenih rezultatov, ki opisujejo celotno sliko organizma po posameznih delih, funkcijah, organih in osebnemu razgovoru oblikujemo personaliziran izbor prehranskih dopolnil ter ustrezno spremembo življenjskega sloga, v kolikor je to potrebno. Naši izdelki vsebujejo le laboratorijsko testirane sestavine in so varni za uporabo. Za natančne informacije lahko obiščete našo spletno stran ali nas kontaktirate na telefon ter si tako zagotovite personalizirane informacije o prehranskih dopolnilih za vso družino. Prav tako nam lahko vsa vprašanja vezana na prehranska dopolnila za vso družino ali vašo prijavo na brezplačno bio-resonančno testiranje pošljete preko spodnjega obrazca na portalu najdistoritev.si.

KAJ SO PREHRANSKA DOPOLNILA

Kot se je izrazil prof.dr. Borut Štrukelj (magister farmacije, predstojnik Katedre za farmacevtsko biologijo na Fakulteti za farmacijo v Ljubljani ) v pogovoru o prehranskih dopolnilih lahko poenostavljeno rečemo, da so prehranska dopolnila namenjena: zdravim kot dopolnila k osiromašeni prehrani, bolnim pa kot zdravila. Žal se dogaja, da pri določenih sestavinah (rastlinskih izvlečkih) ki jih proizvodi vsebujejo v popolnoma enaki količini lahko en proizvod registriran kot zdravilo, drugi z enako sestavo pa kot prehransko dopolnilo. Zato je še toliko bolj pomembno, da so sestavine prehranskih dopolnil naravne, skrbno izbrane, testirane in neoporečne. Prehranska dopolnila vsebujejo sestavine živil v koncentrirani obliki in so namenjena ohranjanju in podpiranju zdravja, kot dodatek k uravnoteženi in raznovrstni prehrani. Vsebujejo vitamine, minerale, rudnine, izvlečke zelišč (npr. silibin, silimarin), aminokisline, encime, maščobne kisline omega 3 ali koencim Q10… Če se odločite za prave sestavine in produkte izbrane na podlagi vaših osebnih rezultatov in želja, vam bodo le ti pomagali do boljših in hitrejših rezultatov. Pri nas imamo tudi izvrstne produkte tako za otroke (Liquid Prebiotics, MaxFlavonoid King, Multidrops kapljice…), kot za starejše in obolele za kroničnimi obolenji (koencim Q10+Selen, Vitality, Liver Protect Complet…) pa tudi za vse ostale – torej lahko pomagamo pri izbiri prehranskih dopolnil za vso družino.

ANALIZA ZDRAVSTVENEGA STANJA

Človeško telo je skupek ogromnega števila celic, ki stalno rastejo, se razvijajo, spreminjajo, regenerirajo in odmirajo. V telesu odraslega človeka se deli 25 milijonov celic na sekundo, krvne celice se vedno obnavljajo in sicer s hitrostjo 100 milijonov na minuto. V procesu rasti in delitve celic so njihovi atomi v stalnem gibanju in spreminjanju ter zato stalno oddajajo elektromagnetne valove. Višina frekvenc, ki jih oddaja naše telo je različna glede na stanje (zdravje, okrnjeno zdravje, bolezen) in organ, ki jih oddaja (želodec, jetra, kosti… Če lahko s pomočjo bioresonančnih impulzov prepoznamo te elektromagnetne valove, lahko določimo status človeškega telesa. Na ta način lahko ugotovimo, kateri organi so bolj rizični in z nasveti lahko posvetite več pozornosti prav tem organom. Dobite jasno sliko katerih vitaminov in mineralov vam primanjkuje ter katere snovi morate vnesti v vaše telo, da bo lažje in bolje delovalo.

Analiza zdravstvenega stanja vam torej nudi 2 veliki prednosti in sicer:

 

Prehranski produkti, ki jih je s svojo inovativnostjo, srčnostjo in željo po večjem in uspešnejšem preventivnem delovanju na področju zdravstva in v skrbi za večjo človeško vitalnost (za kar se srčno zavzemamo tudi v podjetju Vitality & Me) ustvaril dr. Tomislav Majić, so sestavljeni iz prvovrstnih in skrbno izbranih naravnih izvlečkov, preverjenih naravnih sestavin in dajejo izvrstne rezultate tako pri otrocih kot pri odraslih in starostnikih. Biostile prehranska dopolnila so torej primerna za vso družino.

Posebno učinkovitost produktov zagotavljajo skrbno izbrane in komplementarne sestavine npr.:

Liver Protect Complet: (formula1: L-Taurin, L-Carnosin, L-Arginin, R-Alfa lipoična kislina, Holin Lecitin, Folna kislina, B6, B12, D3; formula 2: vsebuje najučinkovitejši biološko aktivni učinkovini rastlinskega izvlečka pegastega badlja Silibin in silimarin, rastlinska izvlečka šisandre in grozdnih pečk in sicer vse omenjene sestavine so vezane na fosfolipide, kar pospešuje čiščenj jeter).

Produkt Nutribones posebej ugodno vpliva na kosti ker poleg Kalcija in Magnezija vsebuje tudi Cink ter D3 in K2, torej vse pomembnejše minerale in vitamine, ki preprečujejo napačno nalaganje kalcija in pomagajo krepiti kosti.

Najnovejši in edinstven proizvod Vitality pa je nastal zaradi dejstva, da pri 40 letu že nekako izgubimo 10 % naše mišične mase, pri 70 letu pa že kar 40 %. Po 50 letu se izguba mišičevja povečuje za 1-2% letno, zato je izjemno težko ohranjati mišično maso, če nismo dovolj fizično aktivni. Dr. Tomislav Majič, primarij in kardiolog je prišel tudi do zaključka, da večkrat oslabelo srce pomeni tudi na splošno propad mišic, prej smo utrujeni in naveličani, zato je s svojimi raziskavami prišel do dognanj, ki jih je zajel v izvrstni formuli Vitality. Proizvod Vitality je torej sestavljen iz čistih proteinov, epicatechina (ekstrakt kakava), ursolne kisline (izvlečka jabolčnih olupkov), tomatidina (izvlečka iz zelenega paradižnika) in stabilnega arginina. Artikel je nepogrešljiv pripomoček pri vseh vnetjih in obolenjih sklepov, pri vseh avtoimunskih obolenjih, ker pomaga blažiti sistemska vnetja v telesu. Uporabnikom bo pomagal k večji moči in manjši utrujenosti, hitrejšemu okrevanju po obolenjih, zmanjšali bomo bolečine, poskrbeli za prožnejše sklepe, prožno ožilje, srce, boljšo prekrvavitev našega organizma. Zaustavili bomo propad mišic, kljub temu, da nismo fizično aktivni. Skratka zaustavili bomo naše staranje.

Vsak produkt ima svojo posebno sestavo in vsaka sestavina svoje ugodne učinke na ostale sestavine, ki so v produktu združene. Sestavine se dopolnjujejo in eksponentno višajo učinkovitost. Za lažjo izbiro primernih prehranskih dopolnil za vso vašo družino pa se prijavite pri Vitality & Me, Irena Škamperle s.p. na brezplačni preventivni pregled ali pa pokličite za več informacij.

Vitality & Me, Irena Škamperle s.p.

Prehranska dopolnila za vso družino
Irena Škamperle s.p.

Povir 9,
6210 Sežana

Telefon : 070 177 352
Email :​irena@vitalityandme.com

Spletna stran : https://www.vitalityandme.com/

Socialna omrežja:

Galerija

Leave A Message

Apply for this job
Delite to storitev
Connect with us
Contact Us
https://najdistoritev.si/wp-content/themes/noo-jobmonster/framework/functions/noo-captcha.php?code=39aa2
You accept our Terms and Conditions

MediaAS, Dejan Ivić s.p.
Smrjene 46b,
1291 Škofljica

Kontakt