Telefon 040/673-304

Strojne inštalacije Osrednja Slovenija, Klimstro, Matej Štrubelj s.p. 271 Ogledov

STROJNE INŠTALACIJE OSREDNJA SLOVENIJA

Klimstro, Matej Štrubelj s.p. smo podjetje specializirano za celotno izvedbo strojnih inštalacij osrednja Slovenija.

Med strojne inštalacije spadajo:

 • vodovodne inštalacije
 • inštalacije za centralno ogrevanje
 • hlajenje
 • prezračevanje – rekuperacija

Skratka vse potrebne inštalacije pri novogradnji oz obnovi starega objekta.

Strojne inštalacije izvajamo na področju osrednje Slovenije pri prenovi ali gradnji novih enostanovanjskih in večstanovanjskih objektov ter poslovnih prostorov.

Kako izdelujemo strojne inštalacije?

Strojne inštalacije izdelujemo po fazah. Pri sami izdelavi je zelo pomembno sodelovanje s strokovnjaki kljub temu, da so zadeve morda videti preproste hitro lahko pride do zapletov.

Prva faza pri strojnih inštalacijah se imenuje groba faza, ki zajema napeljavo vodov in jo opravimo pred izdelavo ometov.

Druga faza je fina faza in se opravi po izdelavi tlakov in ometov.

Strojne inštalacije osrednja Slovenija, KLIMSTRO, Matej Štrubelj s.p. vam na podlagi dolgoletnih izkušenj nudimo optimalne rešitve, najboljšo kakovost materialov in racionalno rabo energije.

Zagotavljamo vam strokovno izvedbo, kakovost in svetovanje pri izvedbi strojnih inštalacij osrednja Slovenija.

INŠTALACIJE, KI JIH ZA VAS IZVAJAMO:

 • Centralni sesalni sitem
 • Klimatizacija
 • Prezračevanje – rekuperacija
 • Sanitarna oprema
 • Talno ogrevanje
 • Toplotne črpalke
 • Vodovodni sistemi
KLIMSTRO, Matej Štrubelj s.p.
Brezje pri Grosupljem 36, 1290 Grosuplje

Strojne inštalacije Osrednja Slovenija

Montaža klimatskih naprav

Montaža toplotnih črpalk

Telefon : 040 711 209
Email : matej@klimatizacija.si

Spletna stran : www.klimatizacija.si

Socialna omrežja:

MONTAŽA KLIMATSKIH NAPRAV

Poleg strojnih inštalacij vam omogočamo tudi vrhunsko montažo klimatskih naprav.

Za montažo klimatskih naprav so vam na voljo monterji z večletnimi izkušnjami. Odlikuje nas natančnost, zanesljivost, strokovnost ter redno in stalno izobraževanje.

PRI ČEMU BITI POZOREN?

Ni dovolj poskrbeti samo za nakup kvalitetne klimatske naprave ampak tudi za profesionalno montažo. Pri sami montaži klimatske naprave je potrebno najprej določiti kam jo namestiti. Stena kjer bomo montirali klimatsko napravo (notranjo enoto) mora biti dovolj močna, da zdrži njeno težo. Poleg tega mora biti neovirana, prav tako klimatska naprava ne sme biti direktno izpostavljena sončni svetlo ali drugim virom toplote. Pomembno je še to, da se klimatsko napravo montira v najbolj topel prostor saj v primeru, da je damo v nek prostor kjer ni oken in toplotnih virov bo dokaj hitro ohladila ta del in se ugasnila v ostalih prostorih pa bo seveda še vedno neznosno vroče.

KAKO MONTIRAMO KLIMATSKO NAPRAVO?

Ko smo izbrali ustrezen prostor kjer bomo klimatsko napravo (notranjo enoto) montirali sledi montaža nosilne plošče in vrtanje lukenj za cevovod. Pred samim vrtanjem lukenj je potrebno preveriti ali je zunanja lokacija ustrezna. Luknje vrtamo navzdol, da zagotovimo ustrezen padec in odtok vode. Po namestitvi priključimo cev in žice ter opravimo odzračevanje klimatske naprave saj je po montaži klimatskih naprav nujno potrebno odzračiti vlago in zrak. Pred uporabo na zunanji enoti še izoliramo dele, ki so izpostavljeni mrazu in luknjo za cevovod zapremo s poliuretansko peno.
Montaža klimatske naprave je zaključena in vaša naprava je pripravljena za uporabo.
Sliši se enostavno, kaj ne?
Verjemite, da ni tako preprosto kot se sliši zato vam svetujemo, da delo prepustite strokovnjakom saj v nasprotnem primeru lahko hitro pride do komplikacij.

Naši monterji so vam na voljo!

MONTAŽA TOPLOTNIH ČRPALK

Poznamo nekaj vrst toplotnih črpalk kot so voda – voda, zemlja – voda in zrak – voda.

Sama cena montaže toplotne črpalke in zahtevnost izvedbe je odvisna od izbranega sistema. Najenostavnejša je montaža toplotne črpalke zrak – voda saj ne zahteva vodnega vira. Lahko izbirate med sistemom brez zunanje enote ali z zunanjo enoto.

Največji učinek je opažen pri sistemih voda – voda vendar tukaj potrebujemo dovolj velik vir vode. Potrebno je tudi vgraditi predizmenjevalnik za zaščito ogrevalnega sistema v primeru izpada pretoka vode. Vsekakor priporočamo, da montažo toplotne črpalke prepustite strokovnjakom, ki bodo poskrbeli za kvalitetno, pravilno in brezhibno montažo.

Najbolj zahtevna in posledično tudi najdražja je vsekakor montaža toplotne črpalke zemlja – voda saj je pred samo izvedbo potrebno pridobiti vsa dovoljenja za vgradnjo. Vedeti je potrebno tudi to, da za namestitev sistema potrebujemo ogromno zunanjega prostora, vsaj dvakrat toliko kot je ogrevalne površine zato sama vgradnja ni mogoča povsod. Zahteva namestitev sistema geotermalne črpalke za kar so potrebni globoki izkopi, veliko posega v prostor in posledično ustrezna mehanizacija.

Za več informacij in svetovanje za montažo toplotnih črpalk smo vam na voljo na navedenih kontaktih ali nam enostavno pišite preko spodnjega obrazca na portalu najdi storitev.

Ekipa, KLIMSTRO

Galerija

Pustite sporočilo

Apply for this job
Delite to storitev
Contact Us
https://najdistoritev.si/wp-content/themes/noo-jobmonster/framework/functions/noo-captcha.php?code=035d7
You accept our Terms and Conditions

MediaAS, Dejan Ivić s.p.
Smrjene 46b,
1291 Škofljica

Kontakt