Telefon 040/673-304

Refleksoterapija, Tatjana Matoh s.p. 323 Ogledov

REFLEKSOTERAPIJA NOVO MESTO

Refleksoterapija, Tatjana Matoh s.p. z dolgoletnimi izkušnjami poskrbimo za vaše dobro počutje. Refleksoterapija – izvira iz vede o refleksnih conah na stopalih , je primerna za vse, od novorojenčkov do starostnikov. Stopala so daleč od glave in na njih pogosto pozabljamo ali pa se nanje spomnimo šele takrat, ko nas začnejo boleti. Zato je dobro, da se jih spomnimo veliko prej, kajti stopalo je ogledalo naše duše in zdravstvenega stanja. Refleksoterapija povečuje kreativnost in izboljša umske sposobnosti, spodbudi samodejne zdravilne sposobnosti organizma – telo se prične zdraviti samo, ter se ponovno vrača v uravnoteženo stanje. Za kakršnakoli vprašanja ali dodatne informacije vezane na refleksoterapijo Novo Mesto smo vam na voljo na telefon, mail ali nas enostavno kontaktirajte preko spodnjega obrazca na najdistoritev.si.

KAJ JE REFLEKSOTERAPIJA?

Refleksoterapija je del tradicionalne kitajske medicine saj so zdravljenje z masažo stopal že pred tisočletji uporabljala na Kitajskem, Egiptu in Indiji. Ohranjamo jo še danes saj se je zaradi svoje učinkovitosti uvrstila med priznane terapije. Je popolnoma naravna metoda zdravljenja. Na naših stopalih so cone, ki ustrezajo določenim delom telesa in organom. Z refleksoterapijo vplivamo na ravnovesje in sprostitev telesa v celoti. Izvajamo jo pri ljudeh vseh starosti. Med tretmajem ali celo masažo lahko pride do reakcije, katere se nikakor ne smemo ustrašiti saj je dober znak, pomeni, da telo začenja proces samozdravljenja. Da pomagamo strupom, da bi se čim prej izločili iz telesa svetujemo, da sem po masaži popije večja količina vode.

PRI ČEM NAM POMAGA REFLEKSOTERAPIJA?

Refleksoterapija blaži težave pri kroničnih bolezni in pomaga telesu pri procesu samozdravljenja. Pospešuje izločanje strupov iz telesa, uravnava delovanje žlez in organov, pomaga pri glavobolu, težavam s presnovo, pri krepitvi imunskega sistema in nespečnosti. Pomaga nam tudi pri alergijah, uravnavanju krvnega tlaka, zmanjšuje stres in pospešuje krvni obtok. Refleksoterapija Novo Mesto vam pomaga na poti k boljšemu zdravju in počutju.

Refleksoterapija, Tatjana Matoh s.p.

Nad mlini 58,
8000 Novo mesto

Telefon :040844260
Email :reflekso09@gmail.com

Galerija

Pustite sporočilo

Apply for this job
Delite to storitev
Contact Us
https://najdistoritev.si/wp-content/themes/noo-jobmonster/framework/functions/noo-captcha.php?code=02018
You accept our Terms and Conditions

MediaAS, Dejan Ivić s.p.
Smrjene 46b,
1291 Škofljica

Kontakt