Telefon 040/673-304

Prevajalstvo Vorto 697 Ogledov

VORTO, PREVAJANJE IZ ANGLEŠKEGA IN NEMŠKEGA JEZIKA

Smo mlado podjetje, ustanovljeno leta 2010. Kljub mladosti imamo dolgoletne izkušnje na področju prevajanja in tolmačenja. Naša glavna dejavnost je prevajanje besedil iz angleškega in nemškega jezika v slovenski jezik ter obratno. Največ izkušenj smo pridobili s področja tehnike, sociologije, filozofije in alternativne medicine. Ker smo mladi, zagnani, ambiciozni in željni novih izkušenj ter izzivov, nam tudi druga področja ne predstavljajo težav in se jih z veseljem strokovno lotimo. Odlikujejo nas natančnost, zanesljivost, hitrost, kvaliteta in upoštevanje dogovorjenih rokov. Za kakršnekoli dodatne informacije vezane na prevajanje iz angleškega in nemškega jezika vas vabimo, da obiščete našo spletno stran. Veseli bomo tudi vašega klica ali maila, katerega lahko enostavno pošljete preko spodnjega obrazca na najdistoritev.si.

PREVAJANJE V ANGLEŠKI IN NEMŠKI JEZIK

Prevajalstvo Vorto vam poleg prevajanja v angleški in nemški jezik nudi tudi prevajanje iz slovenskega jezika v angleški in nemški jezik ter prevode iz angleškega jezika v nemški jezik ter obratno. Naš cilj je kvalitetno opravljeno delo, saj nam je zadovoljstvo naših strank na prvem mestu. Prav tako lahko rečemo, da so tudi naše cene prijazne vašem žepu.

Ste dobili dopis ali kakšen drugi dokument v tujem jeziku?
Potrebujete prevod navodil za uporabo?
Potrebujete prevod pisma ali mail pošte?
Potrebujete prevod kateregakoli besedila?
Vam angleščina oziroma nemščina nista prijateljici?

Brez skrbi! V našem podjetju smo v zelo dobrih odnosih z njima. Zaupajte nam svoje želje in potrudili se bomo po najboljših močeh, da boste zadovoljni in svoje prevode s ponosom predstavili naprej.

Vaše prevajalstvo Vorto

SEZNAM STORITEV

Nudimo vam:

Prevajalstvo VORTO, Sara Gabrič s.p.

Zagrebška cesta 20,
2000 Maribor

Telefon : 051 386 654
Email :info@vorto.si

Spletna stran : http://vorto.si/

Socialna omrežja

Galerija

Pustite sporočilo

Apply for this job
Delite to storitev
Contact Us
https://najdistoritev.si/wp-content/themes/noo-jobmonster/framework/functions/noo-captcha.php?code=4b8b3
You accept our Terms and Conditions

MediaAS, Dejan Ivić s.p.
Smrjene 46b,
1291 Škofljica

Kontakt