Telefon 040/673-304

Gradbeništvo Durakovič Iztok Durakovič s.p. 427 Ogledov

ASFALTIRANJE IN UREJANJE CEST

Gradbeništvo Duraković Iztok Duraković s.p. smo podjetje z več kot dvajsetletnimi izkušnjami na področju gradbeništva. Dolgoletne izkušnje so nam omogočile, da se specializiramo v nizkih gradnjah. Naša glavna dejavnost je asfaltiranje in urejanje cest. Delo opravimo hitro, zanesljivo in kvalitetno saj se zavedamo, da so ceste za prebivalstvo izredno pomembne. Nekoč so ceste bile samo preproste poti brez vzdrževanja in zgrajene površine. Dandanes pa poznamo različne voziščne konstrukcije kot so gramozne, tlakovane, cementno-betonske ali asfaltne. V našem podjetju se zavedamo, da je asfaltiranje in urejanje cest zelo zahtevno in pomembno delo zato ga strokovno in zanesljivo opravimo saj nam je cilj dosežek dolge življenjske dobe asfalta. Svoje znanje in izkušnje smo pridobili skozi vsa ta leta na različnih gradbiščih. Izvajamo večja in zahtevnejša dela oziroma projekte, prav tako pa tudi manjše in bolj enostavne projekte. Za več informacij o urejanju in asfaltiranju cest nas pokličite ali nas kontaktirajte preko spodnjega obrazca.

UREJANJE DVORIŠČ

V našem podjetju vam poleg asfaltiranja in urejanja cest nudimo tudi urejanje zasebnih dvorišč, stanovanjskih in poslovnih objektov, parkov in športnih igrišč. Zavedamo se, da je urejeno dvorišče izrednega pomena za zunanji videz samega objekta. Vse storitve opravimo kvalitetno in v dogovorjenem roku. Vaše dvorišče lahko asfaltiramo, tlakujemo, betoniramo, postavimo robnike. Vsako stranko obravnavamo individualno saj vsak ima svoje želje in potrebe. Stranko se dogovorimo za termin sestanka in na lokaciji kjer se bojo izvajala dela se opravi sam pregled terena saj moramo vedeti, da ne moremo na vseh terenih izvajati vseh del ali izpolniti vse želje. Po pregledu s stranko uskladimo njene želje in dopustnosti samega terena. Opravljamo tudi dela z bagerjem in kamionom tako, da ste brez skrbi saj vam vse opravi en izvajalec. Izkopljemo, odpeljemo odpadni gradbeni material, zgradimo, zaključimo in gradbišče za seboj tudi pospravimo.

OSTALA PONUDBA

Naša ponudba prav tako zajema tudi sanacijo zemeljskih plazov. Kaj je zemeljski plaz? Zemeljski plaz je premik velike količine zemlje in drugih drobnarij iz hriba navzdol. Na žalost nas narava včasih neprijetno preseneti in zemeljski plaz je sigurno neprijetna izkušnja saj večkrat poškoduje cestišče ali družinske hiše in druge objekte. Do zemeljskega plaza pri nas pride večinoma zaradi prekomernih zbiranj vode pri močnih padavinah kot so dež in sneg. Temu rečemo fizikalne in kemijske spremembe saj je plaz lahko tudi posledica potresov, delovanja vulkanov, močnih tresenj zemlje zaradi prometa, erozije rek in ledenikov in večjih strojnih del. V našem podjetju opravimo kvalitetno sanacijo plazov saj s tem umirimo sile narave, da ne prihaja do usutja zemlje. V kolikor sumite, da bi lahko prišlo do zemeljskega plaza nas lahko kontaktirate in bomo izvedli pregled in strokovno ocenili kaj je potrebno narediti, da se preprečijo težave. Znan stari rek pravi bolje preprečiti kot zdraviti saj z preprečevanjem zemeljskega plaza se bomo izognili marsikateri težavi in neprespani noči. Če imate kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte z veseljem vam bomo odgovorili.

SEZNAM STORITEV

Gradbeništvo Durakovič vam nudimo:

Gradbeništvo Durakovič Iztok Durakovič s.p.

 Golobinjek pri Planini 13 ,
3225 Planina pri Sevnici

Telefon :041655854
Email :gradnje.durakovic@gmail.com

Socialna omrežja:

Galerija

Pustite sporočilo

Apply for this job
Delite to storitev
Contact Us
https://najdistoritev.si/wp-content/themes/noo-jobmonster/framework/functions/noo-captcha.php?code=b9930
You accept our Terms and Conditions

MediaAS, Dejan Ivić s.p.
Smrjene 46b,
1291 Škofljica

Kontakt