Telefon 040/673-304

Ferma – Jr d.o.o. 843 Ogledov

VELEPRODAJA COPATOV

Ferma – Jr d.o.o. smo podjetje z dolgoletnimi izkušnjami v veleprodaji copatov. Poslujemo od leta 1993. Zalagamo vse večje trgovine kot so Mercator, Špar… Naša glavna dejavnost je veleprodaja hišnih copatov blagovne znamke de Fonseca, Junior, Liabel in druge, za moške, ženske in otroke. Poleg veleprodaje hišnih copatov v ponudbi imamo tudi obutev za prosti čas kot so razni natikači, športni copati, copati za v vodo… Za deževne dni pa v naši ponudbi lahko najdete tudi gumijaste škornje prav tako za moške ženske in otroke. V naši poslovalnici v Mirnu nas lahko obiščete od ponedeljka do petka od 8.00 do 16.00 ure.

COPATI

Dandanes imamo na voljo veliko izbiro copatov narejenih iz različnih materialov (tekstil, usnje…). Pri copatih moramo bit pozorni na kvaliteto predvsem pri otroških saj dejansko več kot polovico dneva preživijo v copatih v šoli ali vrtcu. V podjetju Ferma – Jr d.o.o. vam nudimo veleprodajo kvalitetnih hišnih copatov za vašo trgovino ali vaše podjetje. Za kakršnakoli vprašanja vezana na veleprodajo copatov nas kontaktirajte na telefon ali preko spodnjega obrazca.

OSTALA PONUDBA

V našem podjetju vam poleg veleprodaje copatov nudimo tudi veleprodajo drugih obutev kot so športni copati, sandali, natikači, gumijasti škornji in še kaj drugega. Vabimo vas, da si ogledate naš novi katalog 2019.

Seznam storitev

Ferma – Jr d.o.o. vam nudi:

Ferma – Jr d.o.o.

Miren 1,
5291 Miren

Telefon : 05 3984500

Telefon : 041 728446
Email : majda.ferrari@ferma-jr.si

Otroški copati Ferma jr
Copati za odrasle Ferma jr

Pustite sporočilo

Apply for this job
Delite to storitev
Contact Us
https://najdistoritev.si/wp-content/themes/noo-jobmonster/framework/functions/noo-captcha.php?code=e0db5
You accept our Terms and Conditions

MediaAS, Marta Ivić s.p.
Vrh nad Želimljami 14b,
1291 Škofljica

Kontakt